Je Lichtlichaam Ontwaken

Licht ervaren en creeren in jezelf. Dat is waar het om draait bij de cursus 'Awakening your Light Body'. Vanaf 22 januari geeft Cursuscentrum en praktijk Awakening een introductieworkshop in dit fenomeen.

De cursus 'Awakening your Light Body' is in de Verenigde Staten ontwikkeld door Sanaya Roman en Duane Packer en hun gidsen Orin en DaBen. Deze gidsen gaven Sanaya en Duane tijdens het werken aan diverse boeken informatie over een energiesysteem op een hogere frequentie dan de chakra's. Volgens Orin en DaBen evolueert deze energie, die door hen 'Light Body' genoemd werd, naar een steeds grotere activiteit in de menselijke aura. Zij stellen dat die verandering de basis zal vormen voor één van de belangrijkste stappen in de evolutie van de mensheid.

De cursus is er op gericht in jezelf steeds meer licht te ervaren en creëren. Door te oefenen met de aangereikte technieken en het daardoor toenemen van jouw licht zul je het leven anders gaan ervaren. Je komt meer en meer in je kracht en zult ook in lastige situatie steeds beter bij je zelf leren blijven.

In de introductieworkshop van vier avonden met elk twee meditaties, maak je kennis met de ervaring van de verschillende Light Body frequenties en bewustzijnsstaten.

Wil je meer weten over de cursus, of de introductieworkshop, dan kun je kijken op de site van Awakening.

(Bron: Awakening)

Lees ook:Boek: ‘Groeien naar spiritueel inzicht’ (advertentie)
Lees ook:Light Spirit Beurs in teken van gelijkheid en harmonie
Lees ook:Je hart volgen: van weten naar ervaren
Lees ook:Je hart volgen: van weten naar ervaren
Lees ook:Vijfdelige workshopreeks over tantra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>