Laat je opleiden tot priesteres

Heb jij contact met de Godin in jou en wil je dat contact nog sterker maken? Wil jij mens en dier helpen te helen? Respecteer jij Moeder Aarde en wil je haar priesteres zijn? Wellicht is de Training Priesteres van Wilde Wijze Vrouw dan wel iets voor jou.

De Godin komt terug omdat we haar nodig hebben. Ze brengt balans en leven vanuit je hart. Ze leert je met de aarde te zijn. En vooral brengt ze je in contact met de goddelijke bron in jezelf als vrouw.

Veel vrouwen voelen haar roep. Weet dat al velen je voor zijn gegaan. Bij Wilde Wijze Vrouw is het energetisch veld van de Godin gebundeld. Hier versnelt je proces zich. Je vindt precies wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten. Je vindt zusters op je pad en een liefdevolle gids.

De opleiding bereidt je voor op de eerste en tweede Inwijding. De eerste vraagt dat je acht schillen af pelt, waarna je je onomkeerbaar verbindt met je kern. De tweede Inwijding is een uitdaging om verder te leren van je Godin. De derde Inwijding volgt na minstens 9 jaar. Sleutelwoorden zijn overgave, liefde en je eigen tempel.

Voor meer uitgebreide informatie over de Training Priesteres, maar ook andere activiteiten van Wilde Wijze Vrouw, kun je kijken op de website.

Lees ook:Priesteres Klara Adalena op de radio
Lees ook:De Godin ervaren op Kreta
Lees ook:Laat je inwijden in de mysterieen van Egypte
Lees ook:Boekrecensie: ‘Godinnen van eigen bodem’
Lees ook:De Godin in jezelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>