Gratis proefles Chopra Center Yoga

Op zaterdag 29 september kun je een gratis proefles bijwonen van de cursus 'De Zeven Spirituele wetten van Yoga' van Happy Life. Dit is een praktische, inspirerende en vitaliserende cursus in Chopra Center Yoga. Deze unieke vorm van yoga verenigt de eeuwen oude kunst van Hatha Yoga moeiteloos met de principes uit het boek de Zeven Spirituele Wetten van Succes van Dr. Deepak Chopra.

Chopra Center Yoga biedt een uitgebalanceerd geheel van oefeningen, die naar behoefte van een ieder krachtiger of rustiger beoefend kunnen worden. Deze synchrone ervaring van lichaam en geest neem je vervolgens als vanzelf mee naar je dagelijks leven waardoor je op alle vlakken beter kunt functioneren, persoonlijk en zakelijk. 

De proefles van de cursus 'De Zeven Spirituele wetten van Yoga' wordt op dinsdagavond gegeven in Baarn. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Happylife.

(Bron: Happylife)

Lees ook:De Zeven Spirituele wetten van Yoga
Lees ook:Kosmische wetten in Yore
Lees ook:Spiritualiteit op de Xbox 360 en Nintendo Wii
Lees ook:Mediteren met Natasja Kuipers
Lees ook:Een middag met Deepak Chopra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>