De Zeven Spirituele wetten van Yoga

Op dinsdag 25 september gaat de cursus 'De Zeven Spirituele wetten van Yoga' van Happy Life van start. Dit is een praktische, inspirerende en vitaliserende cursus in Chopra Center Yoga. Deze unieke vorm van yoga verenigt de eeuwen oude kunst van Hatha Yoga moeiteloos met de principes uit het boek de Zeven Spirituele Wetten van Succes van Dr. Deepak Chopra.

Chopra Center Yoga biedt een uitgebalanceerd geheel van oefeningen, die naar behoefte van een ieder krachtiger of rustiger beoefend kunnen worden. Deze synchrone ervaring van lichaam en geest neem je vervolgens als vanzelf mee naar je dagelijks leven waardoor je op alle vlakken beter kunt functioneren, persoonlijk en zakelijk. 

In 7 wekelijkse lessen van elk 1,5 uur leer je de basisprincipes van Chopra Center Yoga in theorie en praktijk. Je leert onder andere de ‘Essential-7-Serie’, een samenhangende reeks essentiële Yoga oefeningen. Heel belangrijk zijn ook de ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken. Daarnaast staat iedere week één aspect van de achterliggende filosofie centraal. Zowel de oefeningen als de filosofie kan je de rest van je leven gebruiken.

De cursus wordt op dinsdagavond gegeven in Baarn en op woensdagavond (vanaf 26 september) te Soest. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Happylife.

(Bron: Happylife)

Lees ook:Gratis proefles Chopra Center Yoga
Lees ook:Kosmische wetten in Yore
Lees ook:Essentiële Meditatie
Lees ook:Spiritualiteit op de Xbox 360 en Nintendo Wii
Lees ook:Een middag met Deepak Chopra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>