Workshops Mantra Yoga : Helende Klanken met Patrick Torre

Op 18, 19 en 20 mei 2007 zal Patrick Torre enkele workshops in mantra yoga geven te Dordrecht. Torre is musicus van oorsprong en yogadocent en heeft gedurende 20 jaar klankbronnen bestudeerd. Hij is geraakt door de diverse mogelijkheden die de stem biedt en geeft vorm en inhoud aan de Mantra Yoga, in Frankrijk, Europa en de Verenigde Staten. Dit jaar is zijn tweejarige opleiding tot docent in de Yoga van klank en Mantra Yoga, in Frankrijk van start gegaan.

Hoewel de boventonen zijn specialiteit zijn, werkt Torre met klank en Mantra’s uit de verschillende Westerse en Oosterse geestelijke tradities. Met bezieling helpt hij de workshop-deelnemers deze technieken eigen te maken en de kracht van deze weg samen te ontdekken.

In een introductie workshop op vrijdag avond leert hij je, ook met behulp van Yoga asanas en Qi gong, de stem en de heilige klanken te gebruiken als mogelijkheid om je te verbinden met het hoogste Bewustzijn.
De workshops op zaterdag 19 en zondag 20 mei zijn open voor iedereen die zich bezig houdt met meditatie, klank en beweging. Voor yogadocenten zijn deze bovendien zeer verijkend.
Op zondag zal de therapeutische werking van klank (Phonatherapie) worden beoefend.

De voertaal tijdens de workshops is Engels, maar als dat nodig is zal er worden vertaald. Comfortabele kleding is aan te bevelen, daar er voornamelijk op de grond zal worden gelegen en gezeten. Er zijn zitkussens en yogamatjes in de zaal en indien nodig kan men op een stoel zitten.

De workshops worden gegeven in Yogaschool 'Het Wilgen Paard' te Dordrecht. Voor meer informatie kun je terecht op de site van Yoga & Communication.

Lees ook:Alles over mantra’s
Lees ook:Mantraconcert ‘Reis door de Chakra´s’, met Hein Braat
Lees ook:Mantraconcert om chakra’s in balans te brengen
Lees ook:Yoga en Sjamanisme-zomerweek in Frankrijk
Lees ook:Begroet de zon! Surya Namaskar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>