Astrologie in 12 lessen

Als je geinteresseerd bent in astrologie ga je vaak op zoek naar boeken, cursussen en opleidingen die je kunnen helpen om deze oude leer onder de knie te krijgen. Vaak ben je hier veel geld aan kwijt en wanneer je het jezelf aan wilt leren kom je regelmatig vast te zitten. Met de online cursus astrologie van ParaVisie heb je van deze dingen geen last meer.

ParaVisie geeft tegenwordig online schriftelijke cursussen. Eén daarvan is de cursus astrologie.
In twaalf lessen maak je kennis met de dierenriemtekens en planeten. Het doel van de cursus is om na afronding ervan de betekenis van de dierenriemtekens en de planeten in een horscoop uit te leggen. Bovendien krijg je enige duidingervaring. Al vanaf de tweede les ga je met je geboortehoroscoop aan de slag!

De cursus bestaat uit twaalf lessen, met een les interval van zeven dagen. Het geheel kost slechts € 34,75, voor ParaVisie-abonnees zelfs maar € 29,-.

(Bron: ParaVisie)

Lees ook:Gratis kennismakingsworkshop astrologie
Lees ook:Gratis astrologie workshop
Lees ook:Online cursussen van ParaVisie
Lees ook:Gratis inleidende astrologieworkshop met horoscoopduiding
Lees ook:Cursus aromatherapie bij kruidencentrum De Sprenk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>