Workshop runen maken en lezen

Altijd al geinteresseerd geweest in runen? Wist je dat je hier ook mee kunt orakelen? Eeuwenlang heeft men runen gebruikt om hen te helpen huis en haard veilig te houden. Ook werden de runen gelezen om voor zichzelf en voor anderen oplossingen voor problemen te vinden en inzicht te bieden.
Jij kunt dit ook doen! Vrouw Holda geeft een leuke, maar ook intensieve workshop runen maken en lezen op 10 november 2006.

Tijdens de workshop, die van 10:30 tot 17:00 uur duurt, van Vrouw Holda krijg je bij aanvang een uitgebreide uitleg over de runen. Daarna leer je hoe het lezen van de runen in zijn werk kan gaan. Na de lunch (en even tijd om alle informatie te laten bezinken) maak je je eigen runen, met gebruik van klei. Terwijl je stenen liggen te drogen, wordt er afgesloten met een aantal leggingen, waarbij de runen voor elkaar worden gelezen, uiteraard onder begeleiding van Vrouw Holda.
Aan het einde van de dag neem je je zelfgemaakte runenset mee naar huis, om ernmee aan de slag te gaan. Bovendien krijg je documentatie mee, zodat je alles nog eens na kunt lezen.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Vrouw Holda.

(Bron: Vrouw Holda)

Lees ook:Orakelen met runen
Lees ook:Workshop pendelen bij Vrouw Holda
Lees ook:Kennis maken met de oude runen
Lees ook:Open dag Vrouw Holda
Lees ook:Themamiddag ‘Gronden en aarden’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>