Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?

 

Wil jij meer (gratis) publiciteit voor jouw eigen praktijk? Dat kan bij Spiritualiteit.blog.nl! Het nieuwsaanbod en het aantal bezoekers groeit nog steeds op Spiritualiteit.blog.nl. Deze site is dan ook ideaal om jouw praktijk onder de aandacht te brengen, meteen bij de juiste doelgroep

Hoe doe je dat? Via de rubriek ‘Mijn praktijk’ op deze site. In deze rubriek krijgt men de gelegenheid om iets te vertellen over zijn of haar eigen praktijk (aan huis of in een centrum) en wat hij/zij voor diensten aanbiedt.

Ben jij ook spiritueel of alternatief genezer met een eigen praktijk en zou je hiermee graag een plekje willen sieren op Spiritualiteit.blog.nl? Neem dan contact op met de redactie! Ik zal je dan een vragenlijst(je) sturen die je in kunt vullen en samen met jou maken we er een leuk artikeltje van!

Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?
Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl
Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?
Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?
Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?

 1. Pingback: Mijn praktijk: Leefdevol | Spiritualiteit

 2. Bas Overdoorn

  Ook ik heb angst gehad om me te binden aan degene van wie ik hield. Gelukkig ben ik destijds goed geholpen door de juiste mensen. Nu wil ik met mijn praktische e-book ook anderen helpen van hun bindingsangst af te komen. Neem een kijkje op http://www.bindingsangst.net voor meer informatie.

    /   Reply  / 
  1. Bob

   Subtiel, Bas ;)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>