Nieuw op Spiritualiteit.blog.nl: Spirituele agenda!

Zoals je wellicht hebt gezien staat er aan de rechterkant van deze website een nieuw blok, met de titel ‘Spirituele agenda’. Hier kun je vanaf nu  zien wat er de komende tijd te doen is op het gebied van spiritualiteit, het paranormale, alternatieve geneeswijzen en alles wat hiermee te maken heeft. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste activiteiten, via Spiritualiteit.blog.nl!

De spirituele agenda op Spiritualiteit.blog.nl wordt aangeboden door Netsamen.nl. Je kunt de agenda raadplegen voor workshops, cursussen, beurzen en evenementen… Alles wat er maar te doen is op spiritueel gebied!
Wat de redactie betreft een leuke en waardevolle toevoeging voor Spiritualiteit.blog.nl. Wat vinden jullie?

Wat vind jij van dit nieuwe onderdeel? Ga je gebruik maken van de spirituele agenda?

Lees ook:Goede voornemens voor Spiritualiteit-blog
Lees ook:Spiritualiteit-blog bestaat 1 jaar!
Lees ook:Beurzen en evenementen in 2008
Lees ook:Jouw mening over dit blog
Lees ook:Parahulpzoekgids.nl verder uitgebreid

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw op Spiritualiteit.blog.nl: Spirituele agenda!

  1. brit

    Leuk, bedankt! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>