Spiritualiteit.blog.nl in een nieuw jasje

De vaste bezoekers van spiritualiteit.blog.nl zullen het wel gemerkt hebben: het blog heeft een nieuw jasje gekregen. Niet alleen de kleuren zijn anders, er zijn ook meer mogelijkheden!

Zoals je ziet is de hoofdkleur van Spiritualiteit.blog.nl paars geworden. Niet permanent, want de kleuren zullen de komende tijd wat vaker aangepast gaan worden. Gewoon, om het levendig te houden!

Daarnaast zijn er wat meer mogelijkheden bijgekomen op je vertrouwde weblog over de spirituele wereld. Zo kun je nu bijvoorbeeld in een klik lid worden van de facebookpagina (klik op ‘Vind ik leuk’ in het blokje aan de rechterzijde van de site). En met zo’n zelfde simpele klik kun je beginnen met volgen van het nieuws op Spiritualiteit.blog.nl via twitter.

Ook het blokje met links is aangepast. Er zijn er een aantal links bijgekomen en verwijderd en er is een categorie toegevoegd: linkruil. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de redactie.

Wat vind jij van de nieuw ‘look’?

Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Spiritualiteit-blog in een nieuw jasje
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Nieuw op Spiritualiteit.blog.nl: Spirituele agenda!
Lees ook:Word jij de redacteur van Religie.blog.nl?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Spiritualiteit.blog.nl in een nieuw jasje

  1. brit

    Mooi!!!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: De spirituele hoogtepunten van 2012 | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>