Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?

 

Wil jij meer (gratis) publiciteit voor jouw eigen praktijk? Dat kan bij Spiritualiteit.blog.nl! Het nieuwsaanbod en het aantal bezoekers groeit nog steeds op Spiritualiteit.blog.nl. Deze site is dan ook ideaal om jouw praktijk onder de aandacht te brengen.

Hoe doe je dat? Via de rubriek ‘Mijn praktijk’ op deze site. In deze rubriek krijgt men de gelegenheid om iets te vertellen over zijn of haar eigen praktijk (aan huis of in een centrum) en wat hij/zij voor diensten aanbiedt.

Ben jij ook spiritueel of alternatief genezer met een eigen praktijk en zou je hiermee graag een plekje willen sieren op Spiritualiteit.blog.nl? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Ik zal je dan een vragenlijstje sturen die je in kunt vullen en samen met jou maken we er een leuk artikeltje van!

Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?
Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?
Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?
Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl
Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?

 1. Paula Janssen-Beeren

  Hoi,
  Ik ben Paula, ben nu 45 jaar oud en volg momenteel een opleiding (H.B.O.)voor Eclectisch,Energetisch,Natuurgeneeskundig Therapeut.
  Deze opleiding module’s uit de oosterse, westerse en Chinese natuurgeneeskunde welke daarbij zich complementeren met de basis medische vakken.Inmiddels heb ik van de medische vakken met diploma welke tevens gericht zijn op E.H.B.O met reanimatie en A.E.D.
  In september heb ik nog een scriptie opdracht en daarna is mijn opleiding, na het verdedigen hiervan officiël afgerond.
  Ik heb een praktijk, die de cliënten die privacy geven, als ook deskundig advies.Voor de precieze inhoud van mijn opleiding en wat ik als therapeut u kan bieden,verwijs ik u naar Instituut E.E.N. of naar http://www.marietvanbuuren.nl
  Binnenkort worden afhankelijk van u ziektezorgpolis u behandeling helemaal of gedeeltelijk vergoed.
  Dank u wel.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>