De spirituele hoogtepunten van juli 2009

In juli 2009 gaf Jomanda een healingsessie om de mensen te bedanken voor hun steunbetuigingen tijdens de rechtzaak over Sylvia Millecam. Volgens de advocaat ontving Jomanda duizenden steunbetuigingen.

Juli 2009 was ook de maand waarop Spiritualiteit.blog.nl haar eigen hyvespagina kreeg. De hyve is voor iedereen die een mening heeft over spiritualiteit, het paranormale, alternatieve geneeswijzen, religie en alles wat hierbij komt kijken. En uiteraard ook wie een mening heeft over het blog zelf!

Centrum De Quest organiseerde in juli een sjamanistisch ritueel in het teken van de zomer, genaamd ‘De kracht van het zuiden’. “Als je in contact komt met de richting van het zuiden, kan je antwoorden tegen komen die zowel op het aardse als het spirituele vlak voor jou van belang kunnen zijn”, liet De Quest weten.

Ook andere religies vierden feest deze zomer. Zo kun je op 19 juli het jaarlijkse Ratha Yatra Festival bezoeken. Dit spirituele festival van  ‘de Hare Krishna’s’wordt in verschillende wereldsteden gehouden.

Het spiritueel Centrum Djoj in Rotterdam, een bekende op Spiritualiteit.blog.nl kwam in juli met een nieuwe tak: djoj in  travel. De bedoeling van dit onderdeel is een multifunctioneel (zoek)platform aan te bieden voor een ‘anders weekendje of weekje weg’.

In juli begonnen we met een drietal artikeltjes over ‘spiritueel daten’. In elk artikel komt er een andere ‘spirituele’ manier aan bod om je ware liefde te vinden. Maar wel met een humoristische knipoog!

Lees ook:Sjamanistisch Ritueel ‘De kracht van het Zuiden’
Lees ook:Jomanda bedankt mensen met healing
Lees ook:Magische maanviering van de Wei Maan
Lees ook:Jouw mening over… ingestraald water!
Lees ook:Open dag Centrum Djoj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>