De spirituele hoogtepunten van januari 2009

yingyanHet jaar begon met verschillende spirituele open dagen, waaronder in Centrum Djoj te Rotterdam. Op deze dag kon men kennis maken met de vele activiteiten die er in het centrum georganiseerd worden en de mensen hierachter. Er waren een hoop bekenden van Spiritualitei.blog.nl, waaronder Centrum De Quest, ZON Instituut, Luna massagacursussen, Tara Anka en Shambhala Meditatiecentrum Rotterdam.

Nederland gaf het Amerikaanse medium Char weer een kans in 2009. Terwijl ze in de zomer van 2008 nog onder vuur stond van vele critici (ze werd ‘ontmaskerd’ in Zembla: James Randi liet zien dat Char niet met doden communiceert, maar dat de mensen haar zelf vertellen hoe het zit), ging er in januari dit jaar weer een nieuwe reeks van start van het RTL-programma ‘Char’ en kwam ze dit jaar ook naar Nederland om ‘Reading Events’ te geven in de Theater Fabriek te Amsterdam.

Op zondag 11 januari werd de eerste Orakeldag georganiseerd, door uitgeverij A3 boeken. Deze dag konden er verschillende orakels geraadpleegd worden en interessante workshops worden gevolgd. Ook Yoeke Nagel was aanwezig, met haar nieuwste orakel: Damestasjes lezen.

Januari 2009 was ook de maand dat Spiritualiteit.blog.nl een interview plaatste met de bekende astrologe Natasja Kuipers. Zij vertelde ons hoe ze in aanraking kwam met de wereld van spiritualiteit en ze liet ook al weten bezig te zijn aan een boek, wat in 2010 zou uitkomen!

Uit onderzoek bleek begin dit jaar dat werknemers die mediteren verbeteringen zien in de concentratie, het (zelf)bewustzijn, de mentale en vitale conditie en de werktevredenheid. Hierdoor presteren zij beter op de werkvloer. Tijd om te mediteren, zou daarom in de CAO moeten worden opgenomen. Helaas hoorden we hier de rest van het jaar weinig over. Binnenkort dus maar eens op zoek naar meer resultaten van dit onderzoek.

In januari 2009 verscheen ook het boek ‘Graancirkels – het bewijs‘, waarin Jannet Ossebaard, een expert op het gebied van graancirkels, het bewijs leverde van het bestaan ervan en van het feit dat de mysterieuze graancirkels geen mensenwerk zijn!

De Britse koningin had het boek zeker gelezen, want aan het einde van die maand liet de Engelse tabloid The Sun weten dat de Queen een grote fascinatie voor graancirkels heeft. Ze vroeg een graancirkel-expert zelfs om zijn onderzoek voort te zetten.

Lees ook:Nieuw jaar, nieuwe kansen voor Char?
Lees ook:Janet Ossebaard levert bewijs voor graancirkels
Lees ook:Britse Koningin gefascineerd door graancirkels
Lees ook:Graancirkel-lezingen in september
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van mei 2007

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>