De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van september 2008

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de hoogtepunten van september 2008.

Uit het themaonderzoek ‘Wellness van het ContinueVakantieOnderzoek’ bleek deze maand Welness steeds meer een lifestyle aan het worden is. De afgelopen 3 jaar ondernamen 3,7 miljoen Nederlanders een wellness-activiteit in hun vrije tijd of tijdens vakantie. De komende drie jaar willen 4,5 miljoen Nederlanders wellnessactiviteiten gaan ondernemen. Dit is een verwachte groei van maar liefst 22 procent.

In september berichtte Spiritualiteit.blog.nl dat er dit jaar voor het eerst een Astrologie- en meditatieweekend in Amsterdam zou worden georganiseerd. Het weekend wordt gegeven door astrologe Natasja Kuipers, die bekend is van het RTL-programma Astrotijd en meditatiecoach Charlotte van ‘t Klooster. Elk jaar wordt in Lochem het Astrologie- en meditatieweekend georganiseerd. Op verzoek van velen gebeurt dat nu ook in Amsterdam, op 11 en 12 oktober 2008.

Eind september ging de officiele website van de Maand van de Spiritualiteit 2008 de lucht in. Vanaf 22 september 2008 kon de site bezocht worden voor informatie over de openingsmanifestatie in Utrecht, de activiteiten van partners en natuurlijk de webagenda met alle activiteiten.

Lees ook:Astrologie- en meditatieweekend nu ook in Amsterdam
Lees ook:Astrologie- en meditatieweekend in Amsterdam
Lees ook:Leer mediteren met Natasja Kuipers en Charlotte van ‘t Klooster
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van september 2007
Lees ook:De Maand van de Spiritualiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>