De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van augustus 2008

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de hoogtepunten van augustus 2008.

In Oxfordshire werd in augustus een graancirkelformatie van in totaal 241 cirkels aangetroffen. Met deze hoeveelheid cirkels is het de op een na grootste graancirkel formatie die ooit is gevonden. De grootste formatie werd in 2001 aangetroffen in Milk Hill.

Deze maand werd tevens bekend dat in oktober van dit jaar het eerste Nederlandse Reiki festival zou worden georganiseerd. Het festival wordt georganiseerd om Reikibeoefenaars de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten. Alle Reiki-richtingen en -scholen zijn hierbij welkom, want het gaat om het gezamelijke doel: genezing, geluk en innerlijke vrede.

Een nieuws seizoen van het RTL-programma ‘Het Zesde Zintuig’ ging in augustus van start. Dit keer wordt het programma uitgezonden onder de gehele titel ‘Het Zesde Zintuig: Plaats Delict’. De nadruk ligt dan ook op onbeantwoorde vragen van nabestaanden rondom onopgeloste misdrijven. De bezoekers van Spiritualiteit.blog.nl lieten weten weinig enthousiastte zijn over het televisieprogramma.

Lees ook:Op een na grootste graancirkelformatie gevonden
Lees ook:Het Zesde Zintuig Event
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van oktober 2007
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van augustus 2009
Lees ook:Zo train je je zesde zintuig

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van augustus 2008

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>