De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van mei 2008

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de hoogtepunten van mei 2008.

Hemelvaartsdag viel dit jaar op de eerste dag van mei. Om het geheugen van de bezoekers van Spiritualiteit.blog.nl even op te frissen werd er uitgelegd wat deze dag ook alweer inhoudt.

Begin mei werd er bekend gemaakt dat er een tweede Maand van de Spiritualiteit zou komen, van 1 t/m 30 november 2008. In 2007 werd voor de eerste keer de Maand van de Spiritualiteit georganiseerd door de KRO, Dagblad Trouw en Uitgeverij Ten Have. Met een Maand van de Spiritualiteit is het de bedoeling in te spelen op de groeiende behoefte aan inspiratie en zingeving in de samenleving.

Rishis Spiritual Clubbing werd in april 2007 opgericht en ging in mei 2008 een stapje verder. Niet alleen spiritualiteit en ‘clubbing’ werden gecombineerd, ook geloof kwam er nu bij met een Rishis-avond in de kerk. Op vrijdag 9 mei organiseerden Rishis en Heart Events de eerste in de reeks ‘Spiritual Lounge in Church’ in de Duif op de Prinsengracht.

Spiritualiteit.blog.nl kreeg er in mei van dit jaar een directe collega bij: Paranormaal.blog.nl. Onder redactie van Isabel Blanco bleek het nieuwe onderdeel van Blogonline bv geen concurrentie, maar een leuke aanvulling op Spiritualiteit.blog.nl.

Eind mei lanceerde Rishis het eerste spirituele platform en Spiritualiteit.blog.nl had de primeur! Als eerste medium berichtte dit blog over het nieuwe platform, dat het doel heeft om de groeiende groep mensen die openstaat voor yoga, bewustwording en spiritualiteit te informeren, inspireren en met elkaar te verbinden.

Lees ook:Nu ook paranormaal-blog
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van november 2007
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van november 2008
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van januari 2007
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van juli 2007

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>