De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van juni 2008

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de hoogtepunten van juni 2008.

Steeds meer Nederlanders gaan naar een alternatieve genezer. In 2007 bezocht 7 procent van de Nederlanders een alternatieve genezer, zoals een homeopaat, acupuncturist, natuurgeneeskundige, magnetiseur of paranormaal genezer. Dat liet het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) weten.

Het digitale kanaal Holland Doc zond in de week van 14 juni tot en met 20 juni documentaires uit in het kader van spiritualiteit, speciaal voor diegenen die niet geinteresseerd waren in het EK Voetbal dat in dezelfde periode plaatsvond.

In juni kreeg Spiritualiteit.blog.nl een nieuwe partner. Vanaf deze maand levert Lunadea op onregelmatige basis columns aan over haar leven als heks en alternatief geneeskundige. Haar colums gaan onder anderen over over kruiden en hekserij.

Spiritualiteit.blog.nl vroeg haar bezoekers in juni naar hun mening over… ingestraald water. Werkt ingestraald water volgens jou? En is gezegend water hetzelfde als ingestraald water? Kan iedereen water instralen? De meningen waren verdeeld. De een geloofde in ‘ingestraald water’, of het nu ging om het kerelijke wijwater of om waterdat door reik-energie wordt ingestraald. Anderen vonden het maar onzin. Ook werd er gezegd dat ingestraald water wel kan werken, maar alleen als men er in geloofd.

Op 13 juni 2008 kreeg Spiritualiteit.blog.nl haar eigen hyves-pagina. De Spiritualiteit.blog.nl-hyve is voor iedereen die een mening heeft over spiritualiteit, het paranormale, alternatieve geneeswijzen, religie en alles wat hierbij komt kijken. En uiteraard ook wie een mening heeft over het blog zelf.

Lees ook:Jouw mening over… ingestraald water!
Lees ook:Meer Nederlanders naar alternatieve genezer
Lees ook:1 miljoen Nederlanders kiest voor alternatieve geneeswijzen
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl op hyves
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl op hyves

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>