Spiritualiteit.blog.nl heeft nieuwe partner

Spiritualiteit.blog.nl heeft er een partner bij! Vanaf nu zal Lunadea op onregelmatige basis columns aanleveren over haar leven als heks en alternatief geneeskundige op verschillende gebieden. Haar colums gaan onder anderen over over kruiden en hekserij. Maar eerst stelt zij zich voor aan de lezers van Spiritualiteit.blog.nl…

"Ik ben Lunadea. 27 jaar, Heks, moeder, kruidengeneeskundige, Hogepriesteres, edelsteentherapeute en Reikimaster, maar bovenal: mezelf.

Ik bestudeer al geruime tijd onderwerpen als aura's, diverse divinatiesystemen, kruiden en healingmethoden zoals Reiki en edelsteentherapie. De spirituele interesse was er al vroeg. Mijn tante maakte me wegwijs in deze interesse en langzaam vulde mijn boekenkast zich met steeds meer spirituele boeken.

Rond mijn 18e kwam ik in aanraking met vrienden die zich verdiepten in magie en hekserij. Hier ging een hele nieuwe wereld voor mij open, waar ik me bij thuis voelde en die zo mogelijk nog interessanter was als alles wat ik de jaren daarvoor had geleerd en waar de opgedane kennis bovendien heel goed in paste.

Hekserij is voor mij een levenswijze. Het is een deel van mij dat ik niet meer kan wegdenken en er altijd is. Niet alleen in mijn gedachten maar ook letterlijk om mij heen: mensen en de natuur. Het is Alles.
De natuur is de spirituele leraar van de heksen. Alle spirituele lessen die er maar te bedenken zijn, kun je trekken uit de natuur. Ik probeer te leven in het hier en nu, in harmonie met de grote ritmen: dag, nacht, de maancyclus, de seizoenen. En dat brengt me rust en wijsheid. Niet alleen over de natuur en magie. Maar bovenal wijsheid over mezelf. Wie ben ik en waar wil ik heen?
Hekserij is een aloude Religie en Levenswijze. En het is de levenswijze die ik heb verkozen en me goed bij voel."

Binnenkort, in week 25, lees je hier de eerste column van Lunadea. Ben je al nieuwsgierig geworden en wil je alvast meer weten? Kijk dan eens op haar website.

Lees ook:‘Ik ben een Heks’
Lees ook:Column Lunadea: Kruidenboeketten
Lees ook:Goede voornemens voor Spiritualiteit-blog
Lees ook:Column Lunadea: Moderne Hekserij
Lees ook:Geheimzinnig ‘geheks’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Spiritualiteit.blog.nl heeft nieuwe partner

  1. Karla

    Leuk! ze heeft een mooie site, ik ben benieuwd naar haar columns..

      /   Reply  / 
  2. sonja verswijver

    woauw ben er helemaal stil van zoveel liefde dat er van uitstraalt.Eindelijk iemand waar ik mij zeker goed bij zal voelen.Bedankt en veel succes.Groejes van sonnke

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>