De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van mei 2007

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van mei 2007. 

Op 12 mei 2007 werd de Dag van de Parapsychologie georganiseerd. met lezingen van onder andere Martine Busch van het Van Praag Instituut en Professor dr. Dick Bierman. De dag is een jaarlijks initiatief van het Parapsychologisch Instituut in Utrecht.

De media berichtten dat jongeren steeds meer aandacht krijgen voor paranormale zaken. Uit reacties op dit blog bleek dat jongeren, tegenwoordig vaak nieuwetijdskinderen genoemd, niet de enigen zijn. Ook oudere mensen zijn geinteresseerd in het paranormale.

In mei kwam ook Char weer terug op televisie. Het Amerikaanse televisiemedium en haar gelijknamige programma op RTL 4 trekken ieder seizoen weer veel kijkers. Velen lieten op dit blog dan ook merken blij te zijn dat er weer een nieuw seizoen van Char op televisie kwam. Anderen zijn ervan overtuigd dat Char geen echt medium is en ook die mensen lieten hun reactie achter op Spiritualiteit.blog.nl.

De website Mediterendoejezo.nl onderging in de vijfde maand van 2007 een update. Er was hard gewerkt aan de site en niet zonder resultaat. Vanaf mei kon men terecht op Mediterendoejezo.nl voor nog meer informatie over maar liefst vijftien verschillende soorten van meditatie. Met de vernieuwde en verbeterde site was ook het bezoekersaantal van Mediterendoejezo.nl flink gegroeid.

Lees ook:Nu ook paranormaal-blog
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van november 2007
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van februari 2007
Lees ook:Char is terug op televisie
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van januari 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>