Bezoekersrecord voor Spiritualiteit.blog.nl

In de maand augustus is het over het algemeen wat rustiger op het wereldwijde web, daar het weer dan wat meer mee zit. Het netwerk van Blog.nl werd met 1.140.000 bezoekers en 2.050.000 pageviews druk bezocht, maar liet voor het eerst sinds een tijd geen record zien in de pageviews.

Toch behaalde Spiritualiteit.blog.nl, onderdeel van Blog.nl, vorige maand een persoonlijk pageview-record!

Dit gebeurde met 17.253 pageviews over de gehele maand augustus.

Ik wil de bezoekers van dit blog dan ook graag bedanken voor het regelmatig langskomen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke en interessante informatie op het gebied van spiritualiteit, het paranormale, alternatieve geneeswijzen en nog veel meer.. En uiteraard ook bedankt voor het interactief houden van dit Spiritualiteit.blog.nl, door jullie mening te geven via reacties bij artikelen en in de polls.

 

Lees ook:Spiritualiteit-blog bestaat 1 jaar!
Lees ook:Nieuw op Spiritualiteit.blog.nl: Spirituele agenda!
Lees ook:Interactiever Spiritualiteit-blog
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl vandaag officieel online
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl viert 3-jarig jubileum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>