Een middag met Deepak Chopra

Op zaterdagmiddag 10 november geeft Deepak Chopra in De Doelen te Rotterdam een lezing over zijn nieuwste boek ‘Spirituele oplossingen’. Chopra krijgt levensvragen van zijn lezers als ‘Hoe kan ik mijn carrière nieuw leven inblazen’, ‘Hoe vind ik tijd om te mediteren in een wereld vol afleiding en stress’ en ‘Hoe leid ik een zinvol leven?’. De antwoorden zijn dichtbij. Cruciaal inzicht: het niveau van het probleem is niet het niveau van de oplossing. Dat ligt een laag dieper in het bewustzijn, in je ‘ware zelf’, de plek waar helderheid en wijsheid is. Chopra laat zien hoe dat in zijn werk gaat en hoe je hindernissen kunt omvormen tot mogelijkheden.

Deepak Chopra
Deepak Chopra is arts en een van de meest geliefde schrijvers op het gebied van zingeving en spiritualiteit. Hij is een veelgevraagd spreker en wordt over de hele wereld uitgenodigd. Time Magazine noemde hem een van de grootste helden van de 20e eeuw. Hij heeft meer dan 60 boeken op zijn naam staan die in meer dan 80 talen zijn vertaald. Deepak Chopra is geboren in New Delhi in India op 22 oktober 1947. Hij woont nu in de Verenigde Staten en is schrijver van boeken over spiritualiteit, alternatieve geneeswijzen en Ayurveda. Deepak is internist en endocrinoloog en c entraal in de ideeën van Deepak Chopra over gezondheid staat zijn streven naar vereniging van westerse wetenschappelijke kennis met oeroude Oosterse filosofieën en geneeswijzen, zoals Ayurveda en Yoga.

Leer meer over de lezing of schaf kaarten aan voor deze unieke middag op de website van Rishis. Wees er snel bij, want op = op.

(Bron: Rishis)

Hoe ken jij Deepak Chopra?

Lees ook:Een middag met Deepak Chopra
Lees ook:Ophef om komst Deepak Chopra naar symposium
Lees ook:Spiritualiteit op de Xbox 360 en Nintendo Wii
Lees ook:Deepak Chopra’s wereldwijde meditatie voor vrede
Lees ook:Coen van der Kroon over Ayurveda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>