Het grootste Indoor Sjamanistisch Festival

Op zaterdag 13 oktober wordt alweer voor de vierde keer het grootste Indoor Sjamanistisch Festival verzorgd door De Quest. Onder het motto ‘maak kennis met het sjamanisme, de diverse stromingen en met elkaar’ worden er weer diverse interessante lezingen en workshops georganiseerd, is er een sjamanistische markt waar je lekker kunt shoppen en kun je genieten van onder meer klankconcerten en drumcirkels.

Positieve veranderingen
De tijden veranderen, mensen veranderen en zo zullen er ook bij dit festival een aantal positieve veranderingen worden doorgevoerd. Vorig jaar was het beginritueel al behoorlijk uitgebreid tot een fantastisch gebeuren. Dit gaf zo ontzettend veel power en verbinding en leverde zoveel positieve reacties op, dat er dit jaar nog meer tijd voor wordt uit getrokken en aandacht aan wordt besteed.
Net als in 2011 zullen er in meerdere ruimtes groepen zich onder leiding van een sjamaan/begeleider gaan voorbereiden op wat zij gaan vertegenwoordigen bij de uiteindelijke samenkomst in de grote zaal. Dan zal collectief en in verbinding met elkaar, het ritueel groots worden afgerond. Dit ritueel start om 11.00 en kan uitlopen tot …?
Ook zijn de workshoptijden aangepast zodat er meer tijd is om nog even na te praten, rustig te zitten, tussendoor iets te eten, het toilet te bezoeken en natuurlijk om de verkoopstands te bezoeken.

Vertrouwd
Verder blijft het natuurlijk het oude vertrouwde festival met van 13.00 tot 21.00 uur 25 workshops/lezingen, verdeeld over 9 zalen vanuit verschillende sjamanistische tradities.
Aangevuld met onder meer: djembé, oerdans, een drumcircle en klankhealing concerten. Met een begin- en eindritueel en medewerking van ongeveer 20 Sjamanen en begeleiders. Wie dit zijn, kun je lezen op de website van het Sjamanistisch Festival.
Het eindritueel zal bestaan uit een massaal sjamanistisch healing ritueel, waar je warm en blij van wordt. Schroom dan ook niet om je ratel of drum mee te nemen, zodat er samen een groots feest van kan worden gemaakt.

Voor meer informatie over het festival en om kaarten te bestellen, kun je terecht op de website.

Ben jij geïnteresseerd in Sjamanisme?

Lees ook:Sjamanistisch Festival in Rotterdam
Lees ook:Sjamanistisch Festival in Rotterdam
Lees ook:Het Sjamanistisch Festival komt er weer aan
Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer veel goeds
Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer groot succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>