Emile Ratelband bakt friet op Brabants Festival

Van vrijdag 21 september tot zondag 23 september staat het Brabants Festival gepland in het mooie Brabantse dorp Rucphen. Dit is het eerste buitenfestival in Brabant op deze mooie krachtplaats die voor een sterke energie zorgt.

De bezoekers aan het festival kunnen kennis maken met bewegingsleer: yoga, tai chi, en qi gong. Ook massages, sjamanisme, meditatie, dans, drumcirkel, connectie met je innerlijk kind, intuïtief tekenen en schilderen zijn op het festival vertegenwoordigd, en er zullen nog veel meer interessante workshops gegeven worden, die op de website staan vermeld.
Op de camping komen marktkramen, waar de bezoeker allerlei mooi artikelen vanuit de hele wereld kan bewonderen maar natuurlijk ook kan aanschaffen.

Emile Ratelband
Er komt ook een speciale gast op het Brabants Festival: Emile Ratelband! Hij schrapt, snijdt en bakt friet van biologischgeteelde aardappelen. Dat wil je niet missen!

Ga jij naar het Brabants Festival?

Lees ook:Emile Ratelband geeft somatologie
Lees ook:Daisha interviewt zoon van Emile Ratelband
Lees ook:Top 5 spirituele festivals
Lees ook:Bewust Haarlem Markt op zondag 7 september
Lees ook:Sjamanistisch Festival in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>