Alles is Liefde Dag

Op zaterdag 15 september wordt de ‘Alles Is Liefde Dag’ gehouden. Deze dag is een initiatief van Koorddanser en centrum Djoj in Rotterdam. In heel het land zullen spirituele centra aandacht geven aan het thema Liefde. In 28 spirituele centra in Nederland zal deze dag in het teken staan van de Liefde. Doel van deze dag is om gezamenlijk dit thema neer te zetten en een golf(beweging) van Liefde in de wereld te brengen.

Dit kun je bijvoorbeeld doen door in Etten-Leur (Noord-Brabant) een ritueel ‘Leven vanuit je hart’ bij te wonen, door films, een concert en workshops bij te wonen in Maastricht (Limburg), een liefdesmaaltijd te nuttigen in Uffelte (Drenthe), een workshop zelfrespect te volgen in Alkmaar (Noord-Holland), free hugs te geven of te ontvangen in Krimpen a/d Ijssel (Zuid-Holland) of deel te nemen aan een van de vele andere liefdevolle activiteiten in Nederland. Het gehele programma-overzicht kun je vinden op de website van de Alles is Liefde Dag.

Thuis meedoen
Geen tijd om een van de deelnemende centra te bezoeken, maar wil je wel graag meedoen aan het in gang zetten van de liefdesgolf? Doe thuis mee! Door een romantisch verhaal te lezen, een mooie film te kijken, een liefdesmeditatie of -ritueel uit te voeren.

Hoe doe jij mee aan de Alles is Liefde Dag?

Lees ook:Paranormaal- en gezondheidsbeurs in Belgie
Lees ook:Ware liefde
Lees ook:Een dag lang genieten en verbinden
Lees ook:Mooie mantra
Lees ook:Tao en Confucius in De Nieuwe Liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>