Een Aardige dag

Op zaterdag 22 september wordt er in Zeist ‘Een Aardige Dag’ georganiseerd. Deze dag nodigt Reizende Aarde School je uit om op ontdekkingstocht te gaan naar jouw relatie met de natuur om je heen én de natuur in je zelf, je eigen aard en aardigheden. Je kunt je bij Reizende Aarde School aansluiten om je eigen verbinding met de natuur verder te ontwikkelen en daarover uit te wisselen met anderen. Ook wordt er onder meer een stiltewandeling verzorgd en zullen er 13 ‘Aardevrouwen’ hun visie geven op onze relatie met de Aarde in deze tijd.

Aardevrouwen
De ochtend van ‘Een Aardige dag’ staat in het teken van ‘Aardevrouwen spreken’: 13 vrouwen geven hun visie op deze tijd en de toekomst, onze relatie met de Aarde en hoe we die kunnen verbeteren: filosofe Carin Biegnolé, kunsthistorica Karin Haanappel, communicatieadviseur ethiek en MVO Monique Janssens, natuurgeneeskundige Margreet Kattestaart, duurzaam onderneemster Betty de Keizer, politica en astrologe Lea Manders, oervrouw Agnes Meijs, vrouweninspirator Christine Pannebakker, levenspadvinder Elvira van Rijn, natuurmagiër Manon Tromp (redactie), groenverspreider en permanaut Fransje de Waard, sjamaniste Linda Wormhoudt en ecologe en druïda Gerwine Wuring. Aansluitend wordt er een presentatie gegeven van het boek ‘Aardevrouwen spreken’.

Tribal circles
’s Middags kun je in tribal circles met Aardevrouwen en anderen het gesprek aangaan, de informatiemarkt bezoeken en op actieve wijze jouw relatie met de Aarde onderzoeken en ervaren.
We willen met de informatiemarkt en het middagprogramma ook allerlei ideële organisaties die actief zijn op terreinen waarover de Aardevrouwen spreken een platform bieden voor uitwisseling van kennis en ervaring.

Wil je meer weten over of je aanmelden voor deze Aardige dag? Kijk dan op de website van a3boeken.

Wat is jouw mening over onze relatie met de Aarde in deze tijd?

Lees ook:Is er leven na de dood?
Lees ook:Healing Drumming Circle
Lees ook:Puur in je Natuur op vakantie
Lees ook:Healing Drumming Circle op 1 juni
Lees ook:‘Nostradamus – De nieuwste visie op onze toekomst’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>