Een dag lang genieten en verbinden

Op zaterdag 23 juni a.s. wordt het allereerste Genieten & Verbinden Event georganiseerd. De naam zegt het al, het draait deze dag alleen maar om genieten en verbinden. Het Geniet-Team heeft een geweldig programma samengesteld, met stuk voor stuk bijzondere, inspirerende, talentvolle mensen die ons ieder op eigenzinnige wijze de kracht van Genieten en Verbinden laten ervaren.

Op dit heerlijke dagje uit kan men uitgebreid genieten van workshops, playshops, lezingen, muziek, zang, theater, Free Hugs, healing, meditatie, leuke kraampjes, een blote-voetenpad, een labyrinth, biologisch eten en drinken en van nog vele andere creatieve uitingen, cadeautjes en verwennerijen voor lichaam, geest en ziel. Ook voor de kinderen hebben we speelse activiteiten, muziek, dans en knutselen.

Geniet-Team
Het Genieten & Verbinden Event wordt georganiseerd door het Geniet-Team: Jeannette Post en Daphne Kooyman. Zij leerderen elkaar drie jaar geleden kennen en kwamen tot de conclusie dat zij dezelfde dromen en idealen delen over een liefdevolle, vrolijke en vredige wereld. “Het is onze missie om de boodschap van liefde te verspreiden”, laten de dames weten. “Liefde verbindt mensen met elkaar en doet harten stralen!” Hoe verspreiden zij deze boodschap? “Door de wereld in te trekken en ons te verbinden met onze medemens, verwarmen we vele harten met liefde, positiviteit en inspiratie. Bijvoorbeeld met een knuffel, een praatje, of een glimlach. Gewoon even samen zijn, genieten en delen, al is het maar één klein moment.” Inmiddels krijgen hun Free Hugs-dagen, waarbij knuffels worden uitgedeeld aan wildvreemde mensen op straat, steeds meer bekendheid. En ook het allereerste Genieten & Verbinden Event op 23 juni maakt onderdeel uit van de missie van Jeanette en Daphne.

Op Hodenpijl
Het event vindt plaats in Op Hodenpijl te Schipluiden. Een prachtige, unieke en spirituele locatie, met een prachtige kerk, heerlijke buitenplaats en biologisch restaurant. Tevens de plaats waar Jeanette en Daphne elkaar voor het eerst in het echt ontmoetten. Het Geniet-Team heeft voor het event een geweldig programma samengesteld, met stuk voor stuk bijzondere, inspirerende, talentvolle mensen die ons ieder op eigenzinnige wijze de kracht van Genieten en Verbinden laten ervaren.

Meer weten? Kijk op GenietenEnVerbinden.com.

Kende jij het Geniet-Team al?

Lees ook:Derde bijeenkomst Free Heart lichtwerkers
Lees ook:Mooie mantra
Lees ook:Op zoek naar universele liefde van medemens
Lees ook:‘Vrouw zijn’, een dag voor jezelf!
Lees ook:Vrouw zijn, een dag voor jezelf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>