Pagan Fantasy Fair in België

Paganaturalia vzw verzorgt éénmaal per jaar een heuse Pagan Fantasy Fair, de PAGANATURALIA FAIR, die dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 9 juni 2012 in Morkhoven (België). Tijdens deze fait kun je onder meer genieten van oude volksspelen, paganistische attributen aanschaffen op de magische markt en kennis maken met alternatieve behandelingen.
Op de magische markt kun je terecht voor vele spirituele en natuurlijke producten, bio-kledij, beeldjes, lederen voorwerpen, juwelen van Alchemie en esoterische voorwerpen.
Ayurveda, cupping, voetreflexologie, oorkaarsen en reiki zijn enkele van de alternatieve behandelingen waar je op de PAGANATURALIA FAIR kennis mee kunt maken. Tevens kun je er genieten van een roofvogelshow en oude volksspelen voor groot en klein, en iedere bezoeker mag zich die dag hullen, in de huid of kledij van zijn idool uit boek – film – spel- of toneel, met een prijs voor de best verklede volwassene en kind.
‘s Avonds zal er een ritueel gehouden worden ter ere van Moeder Aarde en nadien zorgt Frank van vzw Zion voor een spetterend optreden.

De PAGANATURALIA FAIR vindt plaats in het Belgische Morkhove, bij ‘The Old Farm’, Oevelseweg 311, in de saloon en de weide van Mr. Moon. Meer informatie kun je vinden op de website van Paganaturalia vzw.

Ben jij een paganist?

Lees ook:Mystical Fantasy Fair van Triskal
Lees ook:Triskal organiseert Mystical Fair
Lees ook:Professor Rotherham en Susan Smit op Elf Fantasy Fair
Lees ook:Je kind als spiegel
Lees ook:Midzomer Mistical Fair in Delft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>