Boeddhistisch Filmfestival 2012

TBL verheugt zich om voor de 6de keer samen met Lumière een gevarieerd boeddhistisch geïnspireerd filmprogramma aan te kunnen bieden!
Door middel van film, documentaire en animatie wordt er een indruk gegeven van het culturele leven en de rijkdom van het spirituele patrimonium van het boeddhisme.

Door het organiseren van diverse activiteiten willen de vrijwilligers van TBL een entree bieden tot de boeddhistische levensbeschouwing en in het bijzonder tot het instituut Yeunten Ling waar op 24 mei de Dalai Lama wordt verwelkomd!

In de foyer is er een tentoonstelling van unieke ‘Tibetaanse postzegels’ met installatie en werken van Kris Vanhemelrijck. Intro in situ heeft Lukas Kramer uitgenodigd om met zijn installatie ons een unieke ervaring aan te bieden op 7 en 12 mei. En op 9 mei  is er een inleiding in de Tibetaans boeddhistische meditatie.

(Bron: Stichting TBL)

Ga jij naar het Boeddhistische Filmfestival?

Lees ook:Dalai Lama in Wereldmuseum Rotterdam
Lees ook:Dalai lama in Nederland
Lees ook:Dalai lama naar ziekenhuis voor armpijn
Lees ook:Huidige dalai lama de laatste?
Lees ook:Dalai Lama komt naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>