Vier de lente tijdens ‘Lentevuur’

Het is volop lente; alles staat in bloei. Zin in vier dagen samen zijn in de warme lentezon, van 16 t/m 20 mei? Je bent welkom op het Lentevuur festival van Soulbay, om contact te maken met jezelf, met anderen en met de kracht van een bijzondere plek. Een weerzien van oude bekenden en ontmoetingen met leuke nieuwe mensen. Er zijn inspirerende workshops en rituelen. Genieten van de natuur, die nu op haar mooist is. Geef je over aan de rust en ruimte van het Drentse land en stel je open voor het leven!

Vier de lente tijdens Lentevuur, een intiem festival op Centrum Smalhoorn in Drenthe.  Vier dagen lang wordt er een gemeenschap gevormd waarin je je thuis voelt, waar persoonlijke betrokkenheid is. “Lentevuur creëren we samen!”, aldus de organisatie.

Tijden het fesitval kun je genieten van vele interessante en gezellige workshops, heerlijk vegetarisch eten, een prachtige groene omgeving, rituelen, kampvuur, wandelen, coaching, sharing, stilte, sauna, film, muziek en verhalen. Je kunt slapen in één van de chambrettes in de boerderij of je tentje opzetten op het festival-kampeerterrein in de tuin.

Meer weten? Kijk dan op de website van Soulbay.

Hoe vier jij de lente?

Lees ook:Kashmirische Tantra tijdens de Soulbay Zomerweek
Lees ook:Kom… en vier het leven: Eigentijds Festival
Lees ook:Green Spirits Festival
Lees ook:Sjamanenfestival (17 t/m 20 aug) zorgt voor natuurbeleving
Lees ook:Top 5 spirituele festivals

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>