Wake Up: Time to connect

Ben jij al wakker? Klaar voor jouw waarheid? En wil je die delen? Terwijl een slapende wereld zich van crisis naar crisis sleept, is grote groep mensen net als jij wakker aan het worden en wél dicht bij zichzelf. Zij zien dat de enige plek om iets aan die wereld te veranderen, is ín henzelf en mét elkaar. Tijdens Wake Up: Time to connect krijgen die mensen de kans om bij elkaar te komen.

Wake Up: Time to connect is een nieuw grootschalig evenement dat op 31 maart in de spirituele centra in Amsterdam en Rotterdam zal plaatsvinden.

De grote spelers op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling (De Roos, Mirror Centre, Rishis Club for Free Souls , Centrum Djoj, uitgeverij Koorddanser, de boeddhistische jongerenorganisatie Wake Up Nederland) hebben de handen ineen geslagen en bieden een dag en avond vol inspiratie, verbinding en bewustwording en een groot eindfeest in Tropentheater Amsterdam.
Om samen op zaterdag 31 maart krachtig het andere geluid te laten horen: dat van inspiratie en bewustwording, zonder doemdenken en crisisgezeur.

Zin in nieuwe energie, elkaar samen ontmoeten, de diepgang van jezelf bevestigen? Kom dan op 31 maart naar De Roos, Mirror Centre of Djoj. Of ’s avonds naar de megaparty in Rotterdam – Amsterdam of in Djoj in Rotterdam.
Doen! Want jij bent niet de enige die er anders over denkt! Kijk op de website van Wake Up: Time to connect  voor meer informatie, het programma of/ en om je aan te melden.

Ben jij al wakker en klaar voor jouw waarheid?

Lees ook:Lynne McTaggart op Wake Up Party
Lees ook:Vanuit je hart leven met Tantric Touch
Lees ook:Open dag Centrum Djoj
Lees ook:Dio de duistere roos, een nieuw spiritueel kinderboek
Lees ook:Open dagen in centrum Djoj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>