Magisch Festival 2012

Volgende week wordt voor de tweede keer het Magisch Festival in Rotterdam georganiseerd. Vorig jaar werd het festival geïntroduceerd door Centrum De Quest en het concept bleek een groot succes. Reden genoeg dus, voor een vervolg.

Het Magisch Festival vindt dit jaar plaats op 24 maart in Centrum Djoj te Rotterdam. Het is een festival wat bestemd is voor iedereen die belangstelling heeft voor of kennis wil maken met de Magie. Tijdens deze dag, die geopend wordt met een bijzonder ritueel, worden verschillende soorten van Magie beoefend en kun je deze zelf ervaren. Onder andere aan de hand van workshops, op het gebied van sjamanisme, hekserij, verschillende soorten magie, engelen, dans, trance, kruiden, planten, et cetera.

Dit jaar zullen onder meer aanwezig zijn: Morgana Sythove, Maria Elshout, Andrew Cox & Caroline IJben, Ina Cüsters – van Bergen, Peter den Haring, Tjarda Rohlfs en natuurlijk Caroline Daalder van Centrum De Quest.

Naast workshops en lezingen, kun je lekker snuffelen bij de mini-beurs en verkoopstands. Daarbij is er de gelegenheid om in verschillende zalen om je eigen energie te verbinden met de Magie van deze dag. Onder andere door dans, meditatie en trance.

Als je meer wilt weten of kaarten wilt kopen voor het Magisch festival 2012 kun je kijken op de website van De Quest Spirituele Festivals.

Heb jij belangstelling voor magie?

Lees ook:Winnen: Kaarten voor het Magisch Festival
Lees ook:Win 2 toegangskaarten voor het Magisch Festival in Rotterdam!
Lees ook:De Quest opent webwinkel
Lees ook:De Eiken Maan vieren met De Quest
Lees ook:(her)ontdek de wijsheid van de vrouw

1 Reacties // Reageer

One thought on “Magisch Festival 2012

  1. Marga

    Lijkt mij geweldig! Ben er zeker bij!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>