Winnen: Kaarten voor het Magisch Festival

In maart wordt voor de tweede keer het Magisch Festival in Rotterdam georganiseerd. Vorig jaar werd het festival geïntroduceerd door Centrum De Quest en het concept bleek een groot succes. Reden genoeg dus, voor een vervolg. Wil je erbij zijn? Op spiritualiteit.blog.nl kun je nu kaarten winnen voor jou en een vriend(in)!

Het Magisch Festival vindt dit jaar plaats op 24 maart in Centrum Djoj te Rotterdam. Het is een festival wat bestemd is voor iedereen die belangstelling heeft voor of kennis wil maken met de Magie. Tijdens deze dag, die geopend wordt met een bijzonder ritueel, worden verschillende soorten van Magie beoefend en kun je deze zelf ervaren. Onder andere aan de hand van wokshop, op het gebied van sjamanisme, hekserij, verschillende soorten magie, engelen, dans, trance, kruiden, planten, et cetera. Als je meer wilt weten over het Magisch festival 2012 kun je kijken op de website van De Quest Spirituele Festivals.

Wil jij samen met een vriend of vriendin naar het Magisch festival, waar je onder meer kunt genieten van interessante en leuke workshops en lezingen en snuffelen op de mini-beurs? Spiritualiteit.blog.nl mag 2 x 2 toegangskaarten (t.w.v. €45,- p.s.) weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is in een reactie onderaan dit artikel laten weten waarom jij kans wilt maken!
Let op: vul je eigen e-mailadres in (dit wordt niet getoond aan andere lezers), op die manier kunnen we contact met je opnemen als je gewonnen hebt.

Waarom wil jij met een vriend(in) naar het Magisch Festival? Laat het weten en maak kans op 2 toeganskaarten! –> Deze wedstrijd is verlopen en de winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Lees ook:Win 2 toegangskaarten voor het Magisch Festival in Rotterdam!
Lees ook:Magisch Festival 2012
Lees ook:Winnen: kaarten Full Moon Party 9 december
Lees ook:Magische thema-avond bij Triskal
Lees ook:Magie ervaren bij Triskal

34 Reacties // Reageer

34 thoughts on “Winnen: Kaarten voor het Magisch Festival

 1. Andre Ernes

  Waarom uitgerekend ik de kaarten voor dit fantastische festival zou moeten winnen?
  Als zuid-limburgse zijn de meeste festivals een eind weg. Dit betekend dus niet alleen een flinke entreeprijs betalen, maar ook nog eens hoge reiskosten.
  Voor een kleine beurs waar ook nog kinderen van moeten mee-leven is dit helaas niet te doen. Jammer.
  Magie hoeft niet veel te kosten, maar het hoeft zeker ook niet gratis te zijn, zoals met alles draait het bij magie ook om balans, alleen de balans uitgedrukt in geld is nog vaak zoek.
  Ik wens de winnaars in ieder geval een magische dag op deze beurs.

  Groetjes van Andrea

    /   Reply  / 
  1. Joop

   Goeie, ik stem op jou :)

     /   Reply  / 
 2. brit

  Wat een leuke actie! Ik kan niet, maar ik ga het doorgeven aan mn vrienden!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Magisch Festival 2012 | Spiritualiteit

 4. anita

  Dit is een mooie aanvulling op mijn eigen spiritualiteit, magie, kruiden, dans, trance, ik wil het zien en mee maken wat er nog meer is, ik zou het niet willen missen!!

  groetjes
  Anita

    /   Reply  / 
 5. Suzanne

  Magisch om me op zo’n dag te verbinden met mijn vriendin die ik al zo weinig zie doordat we elk ons eigen pad aan het bewandelen zijn. Op de schaarse momenten dat we elkaar zien, voelt het als vanouds. Dit festival zal daar een extra dimensie aan toevoegen!

    /   Reply  / 
 6. A.Gijsbertse

  Bij het bezoeken van zo een festival met nieowe ervaringen en inzichten. Doet dat mijn spirituele vlam oplichtten. Kan er tegen aan om weer met volle moed verder te gaan.

    /   Reply  / 
 7. Madelon van den Berg

  Ik vier dit weekend de verjaardag van mijn partner in Rotterdam, wij zijn spiritueel ingesteld en wat is er mooier om dit als extraatje op zijn verjaardag te geven.

    /   Reply  / 
 8. Judith

  Ik zou graag met onze dochter van 16 er naar toe gaan, ze is zelf paranormaal begaafd en ik wil haar laten kennis maken met wat er nog meer is aan magische dingen.

    /   Reply  / 
 9. Angelique

  Het lijkt me erg leuk om daarheen te gaan met mijn zus…ze heeft laatst een thuiscursus gedaan op dit gebied…dus wat is leuker om haar nog meer mooie dingen te laten ontdekken…ikzelf wordt op spirituelebeurzen altijd heerlijk relax…dus ga er graag heen…even uit de drukke wereld weg..!!!

    /   Reply  / 
 10. Havva Demirel

  Ja waarom zou ik moeten winnen, dat is een goede vraag!? Misschien omdat ik serieus interesse heb in magie? Of omdat mijn man serieus interesse heeft in magie? In ieder geval zouden wij allebei kennis willen maken met de magie omdat we daar heel erg veel belangstelling voor hebben.

    /   Reply  / 
 11. jan snijders

  Ikzou hier graag heen willen lijktmij zeer intressant

    /   Reply  / 
 12. Hillie

  Ik zou deze kaarten graag willen winnen voor mij en m’n moeder.
  We vinden het beide heel interessant, en staan er ook open voor.
  Veel ervaring met magie hebben we niet, dit zou voor ons een leuke kans zijn om de sfeer te proeven, en onze interesse nog meer te vergroten. We hebben dit nog nooit mee gemaakt, en het lijkt ons geweldig.

    /   Reply  / 
 13. Bob

  Ik heb weleens wat van dit festival gehoord, het lijkt mij wel wat. Jammer dat ik zelf niet kan de komende twee maanden, anders had ik zeker meegedaan aan de prijsvraag. Want ik vind 45 euro wel een beetje duur eigenlijk…

    /   Reply  / 
 14. Nancy van Heck

  Ik zou hier heel graag naar toe willen omdat ik heel erg voor alles open sta en vooral voor andere dingen waar ik nog niks van weet maar wel wat van kan leren.

    /   Reply  / 
 15. BB

  Jaaaaaa, wat leuk zeg! Ik zou graag de kaarten willen winnen, ik doe aan sjamanisme en hekserij en magie.

    /   Reply  / 
 16. Anne de Waal

  Ik hou heel erg van Spiritualiteit, zou heel graag de kaarten willen winnen….

    /   Reply  / 
 17. Diandra

  Mijn zus en ik zijn heksen, en ik denk dat dit is misschien een leuke kans om iets zamen te doen (wij wonen tegenwaardig meer dan 400km van elkaar).

    /   Reply  / 
 18. Ramona Sikkes

  Ik maak graag kans op de kaarten omdat ik na een zware periode eindelijk bezig ben om uit het dal te klimmen. Het magisch festival lijkt me een enorm inspirerende mogelijkheid om mezelf nog beter te leren kennen en het is een mooie manier om het begin van de rest van mijn leven te starten!

    /   Reply  / 
 19. a van dne uithoorn

  Lijkt mij erg intresant daarom wil ik er graag heen

    /   Reply  / 
 20. Flo

  Wat leuk en interessant…een Magisch Festival. Ik zou hier graag met mn nichtje (gratis) naar toe willen, hoop de kaartjes te winnen. Ze is namelijk 24 maart jarig. Dit zou een super kadootje voor dr zijn. Fingers cressed..XX Flo

    /   Reply  / 
 21. A.Gijsbertse

  Het leven is opzich bijzonder.
  laat magie daarin toe en het word een wonder.
  Graag wil ik meer weten hoe andere het beleven,
  en een plek in hun leven geven.

    /   Reply  / 
 22. kim maria

  Please,please,please schenk aan mij?
  I need it, I love it,I want it :D

  Liefs.

    /   Reply  / 
 23. G.Bio

  Ik wil graag met mijn vriendin naar het Magisch Festival, omdat we begonnen zijn met het bestuderen van magie en daar nog veel meer van willen weten.

    /   Reply  / 
 24. w.houweling

  Ik wil graag met mijn vriend erheen, omdat we beide met onbeantwoorden vragen zitten over ons verleden. ook willen we een beter inzicht krijgen in onze spirituele kant. we willen hier nog meer van weten en vooral leren. we zouden dit echt heel graag willen en de kaarten zijn voor ons echt te duur om dit te kunnen doen.

  dit festival is voor ons erg inspirerend en we willen echt heel graag erheen.

    /   Reply  / 
 25. Suzanne

  Natuurlijk wil ik deze kaarten graag winnen voor mij en een vriendin – de magie is een beetje verdwenen uit onze levens omdat we de laatste maanden teveel sterfgevallen hebben meegemaakt en de lente nog maar niet wil komen.

  Mochten we ze niet winnen dan wens ik de winnaars een heel fijne en magische dag toe!

    /   Reply  / 
 26. loes

  Deze kaarten zouden mij van geluk uitkomen, ik ben in een tijd aangekomen om mijn onbewuste gaven tegaan ontdekken. Ik wil er meer van leren en zien dus zouden deze 2 kaarten mij van geluk spreken om mezelf uit te bereiden aan dingen waar mijn interessen groot aan is!

    /   Reply  / 
 27. b de bruin

  OOOHHH!!

  Ik zou deze kaarten heel erg graag voor mijn ouders willen winnen!
  Ze zijn zelf ook spiritueel…en zouden zich erg fijn voelen op dit festival.
  ze zijn net verhuisd na jaren wachten tot verkoop huis en zijn nu gelukkig in een nieuw huis en dit zou een geweldig kado zijn van mij aan hun voor een nieuw begin!!
  xxx

    /   Reply  / 
 28. Eveline

  Per ‘toeval’ kom ik op deze pagina terecht.
  Ik ken het centruim Djoj; dat is al magisch op zich!
  Het lijkt me gewoon fantastisch het festival te mogen meemaken..

  Free your spirit!

    /   Reply  / 
 29. Cari

  omdat ik blut ben, helaas.

    /   Reply  / 
 30. Gezina

  Graag zou ik deze kaartjes willen winnen voor mijn vriendin en ik. We zijn nog maar net met onze spirituele reis begonnen, maar willen er graag eens een kijkje nemen.

    /   Reply  / 
 31. angelique

  leuk om me meer in dit te gaan verdiepen

    /   Reply  / 
 32. Layla Pansier Auteur

  Deze wedstrijd is helaas al verlopen, maar er is een nieuwe, leuke wedstrijd gaande op dit blog: win kaarten voor de Heksenmarkt op 28 april! Doe snel mee en maak kans op twee kaarten: spiritualiteit.blog.nl/onderwerpen/natuurtraditie-religie/2012/04/03/win-kaarten-voor-de-heksenmarkt

    /   Reply  / 
 33. Heidi Mauriks-Stabel

  Ik ben ontzettend geïnterreseerd, om samen met mijn vriendin Wendy deze kaarten te winnen. We ontmoetten elkaar toen we beiden de cursus Shambhala Reiki deden. Zijn nu Master, maar willen nog zoveel leren. Dit lijkt me de uitgekozen plek om meer inzichten te verkrijgen/op doen. Ik ben zelf erg nieuwsgierig naar wat er nog meer is dan wat ik al voel/ervaar/zie. Ik wil me verder ontwikkelen…wie weet draagt dit er aan bij …. alvast bedankt!

    /   Reply  / 
 34. Wendy van Minderhout

  Graag wil ik een gewonnen kaartje geven aan mijn lieve vriendin Heidi.
  We zijn samen Shambhala Masters maar zijn nog lang niet klaar met onze spirituele reis. Er is nog zo veel meer.
  Het zal een mooie dag worden als wij op dit Magisch festival ons mogen verrijken met alles wat het te bieden heeft.

  Succes met het selecteren van een winnaar !

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>