Film van het boek ‘The Gift’ op openingsevenement Maand van de Spiritualiteit

Op zondagmiddag 30 oktober vindt in de Rode Hoed de officiële opening plaats van de Maand van de Spiritualiteit. Tijdens dit openingsevenement wordt een deel van de film The Gift getoond. Het boek The Gift en de film zijn het persoonlijke verslag van Demian Lichtenstein en zijn zus Shajen Joy Aziz naar hun zoektocht naar de essentie van het leven.

Demian en Shajen ontmoeten de grote spirituele leiders vandit moment, waaronder de Dalai Lama, Mark Victor Hansen, Michael BernardBeckwith, Barbara De Angelis, Lucia De Garcia, Jack Canfield, Dr. Sonia Powers,en His Holiness Sri Sri Ravi Shankar om een antwoord te krijgen op de vraag: hoe ontdek je jouw unieke Gift en wat kun je de wereld daarmee geven? The Gift is zowel een bijzonder verhaal van een broer en zus, als een unieke beweging die je helpt jouw Gift te vinden en uit te dragen.

Meer weten over The Gift, het openingsevenement of de andere activiteiten van de Maand van de Spiritualiteit? Houd dit blog in de gaten, of kijken op de website van de Maand van de Spiritualiteit.

Ga jij naar het openingsevenement van de Maand van de Spiritualiteit?

Lees ook:Programma Opening Maand van de Spiritualiteit
Lees ook:a.s. Zondag: openingsevenement Maand van de Spiritualiteit!
Lees ook:Geloof jij in de kracht van de Maan?
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Jouw unieke levenspad ontdekken en bewandelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>