Achtste tantrafestival in Rotterdam

Op 5 november wordt alweer voor de achtste keer het tantrafestival georganiseerd, in Centrum Djoj te Rotterdam. Dit bijzondere festival biedt elk jaar weer de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een grote diversiteit aan tantraworkshops & biodanza van bekende en minder bekende tantra leraren. Van 11:30 tot 23:30 worden er maar liefst 32 workshops gegeven op dit gebied. Voorgaande festivals waren, met zo’n 200 deelnemers, snel uitverkocht.

Het festival wordt georganiseerd door Jan den Boer. Hij geeft al vanaf 1994 tantraworkshops, het eerste tantrafestival dat hij organiseerde was in 2004.
Den Boer heeft een aantal boeken op het gebied van tantra op zijn naam staan, waaronder ‘Tantra, het verlangen naar verbinding’ en ‘Vrijen in verbinding’.

“Tantra is een spiritueel bewustwordingsproces, waarin je leert om aanwezig te zijn in je seksuele energie, emoties en denkpatronen, zonder iets te verdringen of iets te moeten uitleven,” laat hij weten. “In dit proces is het mogelijk de energie van de passie te transformeren naar liefde, mededogen en spirituele openheid. Dan wordt seksualiteit een sacraal, heilig gebeuren waarin een diepgaande verbinding met jezelf, een partner en het hogere mogelijk is.”

Het festival is een kans op kennismaking en inspiratie, maar ook op vernieuwing en verdieping. Een kans om te proeven van de verschillende vormen van tantra.

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht op de website van Centrum Djoj.

Ben jij bekend met tantra? Wat vind jij ervan?

Lees ook:Het negende Tantra Festival
Lees ook:Open dag Centrum Djoj
Lees ook:Sjamanistisch Festival in Rotterdam
Lees ook:Win 2 toegangskaarten voor het Magisch Festival in Rotterdam!
Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer groot succes

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Achtste tantrafestival in Rotterdam

  1. Ietje

    O gaaf zeg, ik wist niet dat dat werd gedaan, maar t is de achtste keer alweer. Ik ga zekr kijken!!

      /   Reply  / 
  2. Newworldmusic.nl

    Interessant festival! Bij New World Music merken we de laatste maanden ook een toenemende interesse in de Tantra producten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>