Sjamanistisch Festival in Rotterdam

Het is weer tijd voor het Sjamanistisch Festival! Op 15 oktober kun je dit weer gaan bezoeken in Centrum Djoj te Rotterdam. Het altijd al succesvolle festival dat met zoveel liefde en plezier wordt georganiseerd, krijgt dit jaar een nog grotere opzet met een aantal extra’s. Zoals een beginritueel in 4 gedeelten, waarbij je kunt kiezen tussen de 4 elementen. Deze zullen op een gegeven moment samenkomen, waarbij de deelnemers met zijn allen het 5e element spirit vertegenwoordigen en het ritueel groots kunnen afronden. Ook zal er gedurende de hele dag nog meer te beleven zijn dan anders.

Het blijft gewoon het oude vertrouwde Sjamanistisch Festival, verzekeren de organisatoren, maar dan nog grootser uitgepakt. “Zo zal er naast een andere aanpak van het ritueel ook nog meer te beleven zijn buiten de workshops om en krijgt elke bezoeker een leuke attentie bij binnenkomst. Wat dat is, zeggen we natuurlijk niet!”, aldus de organisatie.

Er wordt tijdens het festival medewerking verleend door maar liefst 25 Sjamanen/begeleiders. Deze helpen bijvoorbeeld ook bij het begin- en het eindritueel.
Dit jaar zijn er weer 30 workshops/lezingen verdeeld over 9 zalen vanuit verschillende sjamanistische tradities. Aangevuld met o.a. djembé, oerdans, drums en klankhealing concerten en nog veel meer.
Tevens is er gelegenheid tot het volgen van individuele sessies, en zijn er verkoopstands aanwezig met op sjamanisme gerichte artikelen.

Meer weten? Neem dan een kijkje op de site van Centrum Djoj, waar het festival gehouden wordt.

Heb jij iets met sjamanisme? Ben je wel eens op het Sjamanistisch festival geweest?

Lees ook:Het Sjamanistisch Festival komt er weer aan
Lees ook:Sjamanistisch Festival in Rotterdam
Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer veel goeds
Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer groot succes
Lees ook:Gaia anca organiseert grootste Indoor Sjamanistisch Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>