Osho festival

Op zaterdag 27 augustus staat centrum Djoj te Rotterdam helemaal in het teken van Osho, met een uitbundig, vrolijk en inspirerend festival.  Op dit festival kan men allerlei Osho-gerelateerde meditaties en workshops volgen. De inzichten en methodes van Osho zijn voor velen een voorbeeld en raken miljoenen mensen tot diep in hun hart.

Osho dient tot grote inspiratie op het pad naar onvoorwaardelijke liefde en spirituele verlichting; het is een visie die duidelijk maakt dat in de ‘hele’ mens de diepe stilte van een Boeddha gepaard gaat met het genieten en de levenslust van een Zorba. Tijdens het festival kun je deelnemen aan diverse Oshomeditaties zoals de Osho Kundalini-, de Osho Dynamic- en de Osho Vipassana- meditatie. Garimo die zeer nauw betrokken is bij de ontwikkeling van de OSHO Multiversity in Pune vereert ons met haar bezoek. Zij zal de Osho BodyMind Balancing meditatie en de Osho Mahamudra meditatie verzorgen.

Aan het eind van de middag is er de gelegenheid om je vragen aan haar te stellen tijdens het vragenuur. Ook zijn er allerlei andere activiteiten zoals de AUM-meditatie, Peace meditation en de Sacred Earth meditation, die de Humaniversity organiseert.

Verder kun je kennismaken met de eeuwenoude bewegingsleer Qi Gong, of ervaren wat een trance-dans met je kan doen. Daarnaast zullen er lezingen van Osho worden vertoond.

Er is een boekenstand van de OSHO Humaniversity, Osho Publikaties en OSHO International Meditation Resort Pune met een uitgebreid aanbod, waar je tussen de workshops door rustig rond kunt neuzen.

Als je meer wilt weten over deze of andere activiteiten van centrum Djoj, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:OSHO Festival 2014
Lees ook:Yoga festival in Rotterdam
Lees ook:Ervaar wat yoga met je kan doen op het Yoga Festival
Lees ook:Open dag Centrum Djoj
Lees ook:3 en 4 september Open Dagen Centrum Djoj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>