Maak je eigen geluk op het WAI-WAY Seminar

Wie wil er niet gelukkig zijn? Wat maak je gelukkig? Waarom streven we naar geluk? Ben je ooit gelukkig geweest? Wanneer zal je gelukkig zijn? En wat is geluk dan?
Geluk speelt een rol in veel mensenlevens, in het nieuws en zelf bij wetenschappelijk onderzoek. Tijdens het WAI-WAY Seminar (Who Am I-Who Are You Seminar) wordt er aandacht besteed aan alle vragen en antwoorden rond het thema ‘geluk’, worden er simpele methoden gepresenteerd om gelukkig te zijn en kun je het meteen zelf ervaren.

Twijfel je ook weleens of geluk wel voor jou is weggelegd? Heb je het idee dat het voor de ander wel mogelijk is, maar voor jou niet?
Of wellicht ben je niet meer gelukkig in de situatie waar je nu in zit, terwijl je ooit zo enthousiast en vol vertrouwen begon aan die nieuwe baan, vriendschap, relatie, verhuizing, enz.

Wanneer je het zat bent om je af te vragen hoe het ook anders kan, je niet meer alleen wilt denken, maar juist wilt doen en voelen, is het tijd om actie te ondernemen.

Het WAI-WAY Seminar, dat wordt georganiseerd door Vilma Winter-Joe en Karima Chafia, geeft je de mogelijkheid om te werken aan je eigen geluk.
Tijdens deze dag, die plaatsvindt op 6 november 2011 in Utrecht, worden er verschillende lezingen en workshops gegeven om je weer op de been te helpen.

Wil je meer weten over deze geluksdag? Hier kun je verder lezen over het WAI-WAY Seminar.

Wat betekent geluk voor jou? Hoe werk jij aan je eigen geluk?

Lees ook:Gelukkig zijn doe je zo!
Lees ook:Veenhoven: “Geluk is eenvoudig te meten”
Lees ook:Gelukkig zijn kun je leren
Lees ook:Spiritueel Kerstcadeau 2: Boek ‘De Reisgenoot’ van Jorge Bucay
Lees ook:Roy Martina: “Stop met jezelf voor de gek te houden”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Maak je eigen geluk op het WAI-WAY Seminar

 1. Rick

  Interessant!

    /   Reply  / 
 2. Spirimeisje

  Geluk is relatief… Ik denk inderdaad dat je je eigen geluk bepaalt. Een ander doet het niet voor je!
  Maar ik kan me ook voorstellen dat een hoop mensen soms even niet meer weten hoe.. Misschien dat zo’n dagje dan kan helpen..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>