WIN: Kaarten voor de Moon Dance op 21 mei!

We mogen weer kaarten weggeven voor een Rishis Moon Dance! Dit keer vindt de party tijdens het laatste kwartier van de maan plaats in De Westerliefde te Amsterdam. Naast een inspirerend feestje kun je er komen kijken en luisteren naar een interview/lezing met schrijfster Susan Smit. En jij kunt 2 kaarten winnen, door alleen maar een reactie te plaatsen!

Susan zal in een interview vertellen over haar leven, wat haar werkelijk drijft, over haar zoektocht & balans tussen spirituele diepgang en het moderne leven en over haar nieuwste literaire roman ‘Vloed’, gebaseerd op haar eigen familiegeschiedenis.

Na het interview kun je een workshop ‘Midden Oosters Dansritueel’ (gebaseerd op Sufisme en Trance) met Elpida volgen. Vanaf 22.00 Dance & Lounge met DJ Kareem Raihani met massages (Rebalancing, Thai Yoga Massage) en consults.
Meer weten over deze Full Moon Party? Kijk dan hier. Vanaf 22.00 Dance & Lounge met DJ Kareem Raihani met massages (Rebalancing, Thai Yoga Massage) en consults.

Kans maken op kaartjes? Laat ons dan weten waarom jij zo graag naar de Rishis Moon Dance op 21 mei 2010 wilt! Dit doe je door te reageren op dit artikel. De leukste, mooiste, meest grappige of bijzondere reactie wordt beloond met 2 plekken op de gastenlijst.

Vergeet niet je echte e-mailadres in te vullen (deze wordt niet getoond op de website, maar alleen gebruikt om je te informeren over je prijs). Je kunt reageren tot zaterdag 15 mei!

Lees ook:Len Branson valt in voor Susan Smit bij Moondance
Lees ook:Winnen: kaarten Full Moon Party 9 december
Lees ook:Rishis Full Moon Party in het teken van de Innerlijke Reis
Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:Eerste Rishis ‘Sunday Lounge’ voor Wereld Yoga Dag (+ win kaarten!)

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “WIN: Kaarten voor de Moon Dance op 21 mei!

 1. Karla

  Wat leuk! Ik zou er ontzettend graag heen willen, omdat ik een grote fan van Susan SMit ben. Ik heb al haar boeken gelezen!

    /   Reply  / 
 2. Lot

  Sinds ik dit voorjaar in Thailand ben geweest, denk ik regelmatig terug aan de heerlijke Thaise massages die ik daar heb gehad. Het lijkt me heerlijk om dat gevoel nogmaals te kunnen ervaren, tijdens een Thai Yoga Massage op de Rishis Full Moon Party, al mijmerend over de wijze woorden die ik even daarvoor van Susan Smit heb gehoord…

    /   Reply  / 
 3. Annette

  Ik ken de feesten van Rishis al een tijdje van naam, maar nog nooit heen geweest… aangezien ik net m’n eerste volle maan gevierd heb, wordt het hoog tijd om ook eens naar Rishis te gaan! Heb het eerste boek van Susan met veel plezier gelezen, nu de rest nog ;-)

    /   Reply  / 
 4. Anneliese

  Lijk me heel bijzonder om daar heen te gaan vooral Yoga zou ik graag een keer willen uit proberen, ik heb het zelf thuis wel eens geprobeerd, maar dan is het best moeilijk en ik zou graag Susan Smit graag willen zien, ben een groot fan van haar boeken.

    /   Reply  / 
 5. An de Wit

  Nog nooit eerder heb ik van deze feesten gehoord. Lijkt mij heel erg leuk. En wat is er leuker dan een ontmoeting met Susan Smit. Een spirituele vrouw met twee benen stevig op de grond. Zij kan niet alleen mooi en boeiend schrijven maar is ook nog eens een boeiend spreekster. Wanneer zij aan het woord is, verveel je je geen moment.

    /   Reply  / 
 6. Madeleine

  Een zonnestraaltje* mag niet ontbreken op een full moon party! hihi… Ik hou van dansen en hoop op vrijkaartjes van de Rishi’s Moon Dance om zo samen magische momenten te beleven!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>