De Onkruidbeurs is er weer bijna!

Op zondag 21 maart is het weer tijd voor de Onkruid opleidingen- & gezondheidsbeurs! Deze beurs is een jaarlijkse ontmoetingsplek voor opleidingen en toekomstige studenten, therapeuten en cliënten, winkels en klanten, spirituele stromingen en zoekers naar verdieping.

Zo’n 200 standhouders sieren de Onkruidbeurs 2010 in het centraal gelegen Expocenter in Houten, dat een interactief programma belooft. Daarnaast kunnen de bezoekers ook gratis lezingen volgen, demonstraties bijwonen of participeren in dansen, behandelingen of rituelen.

Op de Onkruidbeurs oriënteren bezoekers zich op opleidingen in alternatieve geneeswijzen, therapieën en spirituele technieken zoals astrologie en sjamanisme. Anderen nemen een proefbehandeling, proberen een massage uit of volgen één van de circa 50 interessante gratis lezingen. Tussendoor struinen zij de stands af van boekenuitgevers en aanbieders van onder meer geneeskrachtige kruiden, tarotkaarten en bijzondere vakanties. De circa tweehonderd stands hebben een zeer gevarieerd aanbod. De ervaring van standhouders leert dat de beurs van Onkruid zich onderscheidt van andere beurzen door de serieuze belangstelling van de bezoekers. Uit enquêtes blijkt bovendien dat het publiek de beurs hoog waardeert.

Meer weten of kaarten kopen? Neem dan een kijkje op de website.

(Bron: Onkruidbeurs.nl)

Lees ook:Groei thema Onkruidbeurs 2012
Lees ook:18 maart: De 23e Onkruidbeurs
Lees ook:zondag 26 maart: Onkruidbeurs
Lees ook:Nieuwe Lotus beurs in Houten
Lees ook:Lotus beurs in Houten

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Onkruidbeurs is er weer bijna!

  1. Tink

    Vorige jaren viel het vaak samen met het gratis reizen met het Boekenweekgeschenk, dit jaar jammer genoeg niet. Helaas is het nu ook in het Ostara-weekend, dan heb ik andere ‘verplichtingen’. Balen, want ik ga altijd heen; het is een interessante beurs!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>