Van 2009 naar 2010 met tantra

Aan het eind van het jaar is het een goed moment om even stil te staan bij dat wat je wilt achterlaten en dat wat je mee wilt nemen naar het nieuwe jaar. Opschonen en ruimte maken voor nieuwe dingen, wensen en voornemens op jouw persoonlijk vlak. Om die reden organiseert centrum ‘t Malsche Land van 29 december tot en met 1 januari een tantra-evenement om van oud naar nieuw te gaan.

Tijdens deze dagen krijgen de deelnemers verschillende aspecten van Tantra aangeboden.
De intensiteit is groter dan op de losse Tantradagen en waardoor de verbinding met andere groepsleden hechter zou moeten worden.

Op Oudejaarsavond is er een feestelijk diner. En vlak voordat we het nieuwe jaar ingaan is er een ritueel om ‘het oude los te laten en ‘schoon’ het nieuwe jaar op een feestelijke wijze in te gaan.
“En met muziek feesten we dan gewoonlijk door tot in de kleine uurtjes,” laten de organisatoren wetn. “De volgende ochtend is er een uitgebreide brunch en na de brunch en het inpakken ronden we af met een ritueel.”

Wil je meer weten over deze of andere activiteiten van ‘t Malsche Land, Centrum voor Tantra, Emotioneel Lichaamswerk en Opstellingenwerk? Neem dan een kijkje op de website.

Lees ook:Sjamanistisch Ritueel ‘De kracht van het Zuiden’
Lees ook:Vind je krachtdier voor 2009
Lees ook:Ritueel afscheid nemen van 2008
Lees ook:Tantra 3 daagse van Tantra-Yoy
Lees ook:Vrouwenritueel van De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>