Rishis Business Wokshop ‘Soul of Leadership’

Rishis zal in januari 2010 een spirituele Business Workshop organiseren. In deze workshop, van Daniel en Jarco Zavrel, wordt men naar de ‘Soul of Leadership’ gebracht met praktische instrumenten en technieken. Deelnemers zijn leidinggevenden. De bedoeling van de workshop is, om je als leider te helpen transformeren van het ‘rupsenbewustzijn’ naar het ‘vlinderbewustzijn’. Deze ‘bezieling’ zal hernieuwde energie, inspiratie en koers opleveren, beloven de organisatoren.

Wereldwijd maken we op dit moment een spectaculaire overgang mee van het informatietijdperk naar het bewustzijnstijdperk/ transformatietijdperk en daarmee verbonden de ideeëneconomie. Alles gaat zo snel dat het met ons hoofd niet meer is te bevatten en te controleren. De wereld en het leven is ook niet lineair maar non-lineair. Organisaties en vooral leiders die nog vasthouden aan het Newtoniaanse, lineaire denken krijgen het daarom steeds moeilijker omdat ze zich beroepen op inzichten en methoden die absoluut niet meer resoneren met de nieuwe werkelijkheid.

In deze Rishis Business Workshop worden praktische en krachtige technieken geleerd en maakt men kennis met methoden die gebaseerd zijn op de meest moderne wetenschappelijke inzichten van het HeartMath Instituut op het gebied van hartcoherentie (een innerlijke staat van flow en topprestatie), hart-brein communicatie, persoonlijke uitstraling, de kracht van positieve gevoelens en hart intelligentie als innerlijk kompas. “En we laten je ook ervaren hoe je je hartritme zelf kan sturen naar deze optimale ‘flow’ staat van hartcoherentie,” laat Rishis weten. Dat belooft dus wat!

De Rishis Business Workshop ‘Soul of Leadership’ is op vrijdagavond 13 januari 2010. Wil je meer weten over deze of andere activiteiten van Rishis? Kijk dan op de website.

Lees ook:Shamanic Healing-workshop van Itzhak Beery
Lees ook:Zingeving de trend van 2010 voor nieuw leiderschap
Lees ook:Rishis workshop Astroloog Peter Delahay
Lees ook:Rishis workshop Astroloog Peter Delahay
Lees ook:Rishis Full Moon Party met John Consemulder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>