Bijzonder spiritueel weekend

Op zaterdag en zondag 9 en 10 mei 2009 wordt er in het Provinciaal Vormingscentrum van het Belgische Oost-Malle een spiritueel weekend georganiseerd. Dit weekend kun je ‘proeven van de vele leuke en mooie dingen die de Nieuwe Spiritualiteit ons te bieden heeft’.

Tijdens het weekend, dat een programma biedt voor kinderen, tieners en volwassenenen, kun je elke dag drie tot vier workshops naar keuze volgen.

Het spirituele weekend is extra bijzonder omdat het op 9 mei volle maan is en omdat het samenvalt met het feest van Boeddha, het Wesak festival, dat wereldwijd gevierd wordt. Zaterdagavond zal er dan ook een volle maan meditatie plaatsvinden en bovendien zal Boeddha worden uitgenodigd tijden de meditaties met de Meesters van het Licht. Op 10 mei is het bovendien Moederdag en daarom zal die dag van start gaan met een Moeder Maria-meditatie.

Voor meer informatie over het weekend kun je kijken op de website van ‘t Parkske.

Lees ook:Vier de Bloemenmaan in Haarlem
Lees ook:Vier de Stormmaan met gelijkgestemden
Lees ook:Vier de Haasmaan in Haarlem
Lees ook:Volle Maan-viering Triskal gaat toch door
Lees ook:Drummen bij Volle Maan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>