Gothic & Fantasy Beurs

Op zaterdag 21 en zondag 22 februari wordt er weer een Gothic en Fantasy Beurs georganiseerd in Evenementenhal Rijswijk te Rijswijk. Twee dagen lang worden in meer dan 150 kramen alle mogelijke Gothic en Fantasy artikelen aangeboden. Daarnaast staan er natuurlijk weer unieke optredens op het programma van individuele artiesten tot toneelgezelschappen, kunstenaars en bands.

Ondernemers uit diverse landen bieden allerlei artikelen aan tijdens de Gothic en Fantasy Beurs. Zo zijn er kramen met kleding, sieraden, art, meubels, zwaarden, mineralen, boeken, cd’s en heksenartikelens. Bovendien kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende leuke en interessante workshops, zoals kaarsenrollen, maskers versieren en mandala tekenen. Kinderen kunnen zich laten schmincken.

Op beide dagen treedt de Belgische Balfolk Band LEBOCHA op, die tussen de optredens door ook dansinstructies geeft, zodat iedereen lekker mee kan dansen. Op zaterdag kan men kijken naar een optreden van de middeleeuwse female pop-band Reincarnatus, welke popmuziek combineert met middeleeuwse instrumenten. Op zondag wordt de beurs afgesloten met een optreden van de bekende Celtic Folk Band Rapalje.

Als je meer wilt weten over de Gothic & Fantasy Beurs, kun je kijken op de website van Evenementenhal Rijswijk.

(Bron: Evenementenhal Rijswijk)

Lees ook:Gothic & Fantasybeurs
Lees ook:Beurs: ‘Het Paranormaal alternatief’
Lees ook:Beurzen en evenementen in 2008
Lees ook:Volgend weekend Castlefest
Lees ook:Elf Fantasy Fair

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gothic & Fantasy Beurs

  1. Jaap van den Bold

    Hoewel ik als paragnost een beetje op een andere manier werk, is het wel leuk hoor. Ik heb er ook een keer een stand gehad en vond het een aparte belevenis. Ik had trouwens ook veel clienten, dat .Toen trad de duitse band Faun op. Fantastisch!!!

      /   Reply  / 
  2. Peter

    ik had er nog nooit van gehoord.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>