Tentoonstelling en lezing van Juke Hudig

Sommige mensen kopen het boek ‘De sterren van je leven – en het verhaal dat zij te vertellen hebben’ alleen al voor de prachtige pastels en tekeningen van Juke Hudig. Wie graag eens met Hudig en haar werk wil kennismaken kan van 6 tot en met 28 februari terecht in galerie/ boekhandel ‘Il Sogno’ te Amerongen.

De tentoonstelling bestaat uit 21 pastels die het verhaal en de structuur van ‘La Divina Commedia’ vertellen. Op zaterdag 7 februari geeft Hudig een lezing over het veertiende-eeuwse meesterwerk van Dante Alighieri.

Tijdens de tentoonstelling zijn uiteraard ook het boek en het mapje met 15 ansichtkaarten uit ‘De sterren van je leven’ te koop.
voor meer informatie en aanmelden kun je kijken op de website van ‘Il Sogno’.

Een prachtig lees-, kijk- en werkboek voor mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie, mythologie, symboliek en de wonderschone pastels en potloodtekeningen van Juke Hudig.

‘De sterren van je leven – en het verhaal dat zij te vertellen hebben’ is het eerste boek waarin astrologen op deze manier de verbanden leggen tussen de dalende en rijzende ster die horen bij iemands geboortedatum en -plaats, de vaak eeuwenoude mythen en verhalen en de thematiek die in zijn of haar leven speelt.

(Bron: A3 boeken)

Lees ook:Astrologische workshop ‘De Sterren van je Leven’
Lees ook:Vanavond nieuw programma met Yvonne Weeber op Indigo
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Getijdenboeken in de Bibliotheca Philosophica Hermetica
Lees ook:Kerstcadeau tip: spiritueel boek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>