Eerste Rishis ‘Sunday Lounge’ voor Wereld Yoga Dag (+ win kaarten!)

Op 8 februari organiseert rishis voor het eerst de ‘Sunday Lounge’ in de Westerliefde te Amsterdam. De eerste ‘Sunday Lounge’ vindt plaats in samenwerking met Yogamagazine en staat in het teken van Wereld Yoga Dag met yoga, meditatie en ayurveda. Van de opbrengsten gaat een deel naar Wereld Yoga Dag. Spiritualiteit.blog.nl mag twee kaarten weggeven!

De ‘Sunday Lounge’ begint met een Gongmeditatie en een lezing over de Yoga- en Ayurveda filosofie van Coen van de Kroon, oprichter en docent van de Academy of Ayurvedic studies. Yoga & Ayurveda hebben beiden hun wortels in de Sankhya Filosofie. Ayurveda richt zich op de praktische toepassing lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel en yoga op het trainen van de geest waarbij het lichaam een instrument is. Ayurveda is tijdloos en eeuwig, het heeft noch een begin, noch een einde. De wetenschap die zich met het leven bezig houdt is eveneens eeuwig en tijdloos.

Na de lezing verschillen vormen van yoga: Sivananda Yoga van Susan Nicolas, Asthanga Yoga Kristin Skotnes Vikjord, Kundalini Yoga Anne Kittelman en een klankschaalmeditatie van Frank Mannes. Daarna is er een buffet en een afterparty met DJ Kareem Raihani/VJ Rakesh, plus massage en consults op het gebied van ayurvedische massage, tarot en vedische astrologie.

Lijkt het je wat, maar zit je nog wat krap bij kas na de feestdagen? Spiritualiteit.blog.nl mag twee kaarten weggeven voor de eerst ‘Sunday Lounge’ van Rishis. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is voor 3 februari een e-mail sturen met je naam en adres naar [email protected].

(Pssst… Win ook kaarten voor de Rishis Full Moon Party Valentijnsnacht! Klik hier voor meer info.)

Lees ook:Laatste kans op kaarten voor de Rishis Sunday Lounge op 8 februari!
Lees ook:And the winner is…
Lees ook:WIN: Kaarten voor de Moon Dance op 21 mei!
Lees ook:WIN: kaarten voor de Rishis Full Moon Party Valentijnsnacht
Lees ook:Win kaarten voor de Full Moon Party op 13 november!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Eerste Rishis ‘Sunday Lounge’ voor Wereld Yoga Dag (+ win kaarten!)

  1. Pingback: Laatste kans op kaarten voor de Rishis Sunday Lounge op 8 februari! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>