Aanstaande zondag Orakeldag in Amersfoort

Op zondag 11 januari organiseert uitgeverij A3 boeken in Amersfoort een Orakeldag. Deze dag kunnen erverschillende orakels geraadpleegd worden en worden er bovendien enkele interessante workshops gegeven.

‘Je krachtdier ontmoeten’ met Linda Wormhoudt en ‘Alledaagse magie’ met Yoeke Nagel zijn twee van de workshops die op 11 januari te volgen zijn. Ook zal er workshop worden gehouden door Morgana over ‘Wicca en divinatie, de cirkel als persoonlijk orakel’. Gerwine Wuring neemt je mee op een ‘natuurspiegelingwandeling’.

Hiernaast zijn er verschillende orakels te raadplegen op de Orakeldag die in amersfoort wordt gehouden. Voorbeelden hiervan zijn de priesterestarot, het Heidehofse Natuur- en Inzichtspel, het levenskunstspel en de zwarte spiegel. Of bezoek Dorine Haveman voor een bloemlezing, Yvonne Weeber voor een astrologisch consult of Linda Wormhoudt voor een sjamanistisch consult. Ook Yoeke Nagel is aanwezig om damestasjes te lezen.

Natuurlijk is er ook de A3-boekenkraam met onder meer de boeken en andere uitgaves van de verschillende orakelaars en leuke aanbiedingen.

De orakeldag is kleinschaligopgezet, er zijn 70 passe partouts verkrijgbaar. Meer informatie over de dag en de kaartverkoop kun je vinden op de site van uitgeverij A3 boeken.

Lees ook:11 januari Orakeldag
Lees ook:Paaseieren zoeken bij Yoeke
Lees ook:ZIN in je werk
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van januari 2009
Lees ook:De magie van het huishouden

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Aanstaande zondag Orakeldag in Amersfoort

  1. Pingback: De spirituele hoogtepunten van januari 2009 | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>