Mini-workshops op informatiebijeenkomst SETH Academie

NLP, coaching, counselling, psychotherapie en hypnotherapie. Dat is wat er allemaal aan bod komt tijdens de informatiebijeenkomst van de SETH Academie op vrijdag 9 januari. Wie geinteresseerd is in deze onderwerpen, kan op deze dag deelnemen aan gratis mini-workshops.

In de workshops wordt de eclectische en integrale psychotherapeutische aanpak binnen de SETH gepresenteerd, evenals de geavanceerde coaching en counselling strategieën en de traditionele en moderne hypnotherapeutische interventie technieken en regressietherapie.

De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd voor iedereen die geinteresseerd is om nu of in de toekomst een beroepsopleiding van de SETH Academie te volgen en zal plaatsvinden in Villa Plattenberg, prachtig gelegen op het Landgoed Plattenberg in een bosrijke omgeving in Maarn. Deze dag zal er onder anderen aandacht worden besteed aan het Vier-sporen model van communicatie en de vele praktische toepasbare facetten van het Neuro-Linguïstisch Programmeren.

Voor meer informatie over de informatiebijeenkomst of de opleidingen van deSETH Academie, kun je kijken op de website.

Lees ook:Leer je moedertaal weer spreken
Lees ook:Voorjaarsprogramma Academie voor Geesteswetenschappen
Lees ook:Spiritualiteit in je leven integreren
Lees ook:Open Beltane-viering van ‘Children of the Circle’
Lees ook:Open Imbolc-viering van ‘Children of the Circle’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>