Spirituele beurs in Nieuwe Energie

Van stilte tot muziek, van massage tot zelf bewegen en van theater tot gesprek. Op zondag 23 november is dit alles te beleven in het gebouw Nieuwe Energie te Leiden, op de beurs 'Kracht & Inspiratie'.

'Kracht & Inspiratie' biedt diverse inspirerende standhouders, die ter plekke korte consulten aanbieden op allerlei gebieden. Van een stoelmassage of energie healing tot kunstzinnige begeleiding of een ontspannende voetmassage. Daarnaast worden er tijdens de beurs talloze lezingen en workshops gehouden. Ook voor kinderen en jongeren is er van alles te beleven.

"Kracht & Inspiratie is een ontmoetingsplek vol mogelijkheden," laten de organisatoren weten. "Een plek om te kijken en te luisteren, om uit te proberen en zelf te ervaren, om je te laten inspireren en te genieten, om je te laten raken door een verhaal en vooral om in contact met de ander stil te staan bij wat kracht en inspiratie voor jou betekent."

Wil je meer weten over deze beurs? Kijk dan op de website van 'Kracht & Inspiratie'.

Lees ook:Tweede Light Spirit Beurs in Bussum
Lees ook:Light Spirit Beurs in teken van gelijkheid en harmonie
Lees ook:Energie voelen en energie ervaren
Lees ook:Magie en zingeving op vakantie in Dartmoor
Lees ook:De Onkruidbeurs is er weer bijna!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>