Verwendag in het teken van Afrodité en Apollo

Een mix van dans, klankhealing, massage en lichttherapie in de chakraruimte en wellness die je zintuigen prikkelt en al je cellen heel diep beroert. Dat is wat je kunt ervaren tijdens de Maandelijkse Verwendagen in de Aquatempel Shambalah in het Belgische Buggenhout. De Verwendag van november staat in het teken van Afrodité en Apollo.

Briony, Fabienne en Tareth van Tempelstralen organiseren de Maandelijkse Verwendagen  in het spiritueel – therapeutisch wellnesscentrum Shambalah. Hier kun je gebruik maken van verschillenda ontspannende sauna's, zoals een finse sauna, een infraroodsauna of een stoombad.
Tijdens de verwendagen wordt dit aangevuld met verschillende therapieen. Bovendien komt er elke maand een anderthema aan bod. "Elke maand ontdekken we de kwaliteiten van een bepaalde god/godin in onszelf via klank, beweging, geur, aanraking… en integreren deze in zachtheid," laten de organisatoren weten.

De eerstvolgende Verwendag is op zondag 23 november en staat in hetteken van Afrodité, de Griekse Godin van vruchtbaarheid, passie, liefde  en genot, en Apollo, de Griekse God van kunst, muziek, dans, heling.

Als je meer wilt weten over de Maandelijkse Verwendagen of een van de andere activiteiten van Tempelstralen, dan kun je een kijkje nemen op de website. Aquatempel Shambala heeft haar eigen website.

Lees ook:Verwendag in het teken van Lakshmi en Vishnu
Lees ook:Spirituele verwendagen in Belgie
Lees ook:De energie van Isis en Osiris ervaren tijdens verwendag
Lees ook:Godin: Athena
Lees ook:Kom in de energie van het moment met Chrakra-dans

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Verwendag in het teken van Afrodité en Apollo

 1. Fujaro

  Wordt het niet eens tijd het hier over echte spiritualiteit te hebben ipv al die aandacht voor oppervlakkige rommel over klankhealing, massage en lichttherapie in de chakraruimte of hoe de nieuwe hype dan ook mag heten waar iedereen achtereen moet lopen? Bespreek eens een boek dat echt ergens over gaat, bijvoorbeeld The Little Book of Atheist Spirituality van Andre Comte-Sponville. De FEBO-spiritualiteit die hier gepresenteerd wordt, met een flinke klodder vette mayo heeft niets te maken met spiritualiteit maar alles met een narcistisch escapisme om weg te komen van de werkelijkheid waarin we leven, een hang naar een sprookjeswereld waarbij het individu voor altijd centraal staat. Die spiritualiteit is niets anders dan leegte.

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Hallo Fujaro, Dit blog gaat al sinds het begin over allerlei vormen van spiritualiteit en daar vallen klankhealing, massage en lichttherapie ook onder. Deze vormen ook grotendeels de boventoon van dit blog inderdaad. Dus wie hier wel in is geinteresseerd bezoekt dit blog dan ook regelmatig. Ligt dit niet in jouw straatje, dan moet je het toch ergens anders zoeken…

    /   Reply  / 
 3. Fujaro

  Layla schreef: “Deze vormen ook grotendeels de boventoon van dit blog inderdaad.”

  Grotendeels de boventoon?? Er komt helemaal geen echte spiritualiteit aan bod. Het eerste artikel over humanistische of naturalistische spiritaliteit moet hier nog verschijnen. Je kiest voor de makkelijke weg van holle consumptieve surrogaten.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>