De energie van Isis en Osiris ervaren tijdens verwendag

Tijdens de Maandelijkse Verwendag van Tempelstralen staat in oktober het thema 'Osiris en Isis' centraal. Een mix van dans, klankhealing, massage en lichttherapie in de chakraruimte en wellness die je zintuigen prikkelt en al je cellen heel diep beroert. Dat is wat je kunt ervaren tijdens de Verwendagen in de Aquatempel Shambalah in het Belgische Buggenhout.

Briony, Fabienne en Tareth van Tempelstralen organiseren de Maandelijkse Verwendagen  in het spiritueel – therapeutisch wellnesscentrum Shambalah. Hier kun je gebruik maken van verschillenda ontspannende sauna's, zoals een finse sauna, een infraroodsauna of een stoombad.
Tijdens de verwendagen wordt dit aangevuld met verschillende therapieen. Bovendien komt er elke maand een anderthema aan bod. "Elke maand ontdekken we de kwaliteiten van een bepaalde god/godin in onszelf via klank, beweging, geur, aanraking… en integreren deze in zachtheid," laten de organisatoren weten.

De eerstvolgende Verwendag is op zondag 12 oktober, waarbij het thema 'Osiris en Isis' centraal staat. Je kunt dan kennis maken met verschillende alchemistische en healingtechnieken die wdie gezamelijk geintegreerd worden in beweging, klank en aanraking. Ook wordt er gebruik gemaakt van symbolen en rituelen.

Als je meer wilt weten over de Maandelijkse Verwendagen of een van de andere activiteiten van Tempelstralen, dan kun je een kijkje nemen op de website. Aquatempel Shambala heeft haar eigen website.

Lees ook:Spirituele verwendagen in Belgie
Lees ook:Verwendag in het teken van Lakshmi en Vishnu
Lees ook:Verwendag in het teken van Afrodité en Apollo
Lees ook:Win kaarten Spa & Wellness verwendagen
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van oktober 2007

1 Reacties // Reageer

One thought on “De energie van Isis en Osiris ervaren tijdens verwendag

  1. Iris

    Lees de Metamorfosen van Apuleius om te weten hoe je Isis moet eren!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>